ericakarlberg

2010-09-29
20:09:14

plugg? nej daaaaataaaaaa!! ;D
jag sitter vid datan nu ist för att plugga. Fy Erica! Men jag orkar verkligen inte med att plugga :S. Jag och Josse sitter och bestämmer oss för vem som är knäppast av oss xD. 
Jag va på a6 i går och hittade en en skjorta en kjol och en bh på H&M! H&M BHar brukar aaaaaaaaaaaaaldrig passa mig men nu har jag hittat en. Jag hängde undan allt tills i dag för jag skulle få en rabattkupong av Alexander Zagar men så glömde jag det och åkte hem! :O :'(. Hoppas verkligen de finns kvar i morgon! Annars blir jag jäääätte ledsen :/.

2010-09-29
17:24:59

måååste plugga! :O
Fan va jag har lust att bara dansa! Men här nere i vardagsrummet är det för mkt möbler och familj. På mitt rum är det så minimalt litet så det funkar fan inte :O plus så har jag maaasssoooorrrr av läxor! Typ Spanska glosor, Engelska , Svenska och Matte. Lite mkt, o jag måste komma ihåg alla danser oxå! :S

2010-09-28
13:04:01

svenska lektion
Sitter och har en jäääätte tråkig svenska lektion! Men vår lärare Ann-tyrann får inte igång filmen vi skulle se om Filosofer i antika grekland eller något, så nu måste vi läsa i en mycket tråkig bok. Men iaf. I dag ska jag och älskling till Myrornas! :D Har aldrig varit där innan så de ska bli kul. Sen blir de dancehall♥ Mycket kul :D
Puss

2010-09-24
18:38:12

nöt-crème <3
mmmmh vad gott det är med nöt-crème! love it! hihi har precis varit på netto med älskling, köpt lite godis, gräddfil och så hittade jag hello kitty servetter som jag köpte xD. Sov här hos Ludvig i natt efter bion =) Filmen tyckte jag mycket om! Men kan hålla med mina kompisar att den var mer ovärklig än de tre första :/. Asså vääääldigt övernaturligt! Men den var iaf bra :D.
Direkt efter skolan så gick jag och köpte chips, Hot Sweet Chilli Chips till min älskling =). Han ville ha det, och han var jue faktiskt hemma och var sjuk så tyckte han skulle ha dem. Åkte sedan hem till honom. Träffade Lisa i klassen utanför bussen, visade sig att hon bodde i närheten av Ludvig. Sen har jag pluggat lite matte, men det går inge bra =(..
Nu ska jag och älskling sjunga till green day som spelas, sen äta sedan blir det film =)
Puuuuuuuuuuuss<3

2010-09-23
14:50:23

bioooooo :D
Försov mig i morse, så när jag trodde klockan var 06.10 så var den 07.10!! :O Märkte att Marcus gick upp och väckte pappa, och jag fattade ingenting. Eftersom dom inte brukar hinna gå upp innan jag åker. Så tittar på klockan ba FAAN!.. Nästa buss skulle gå typ en timme senare och då skulle jag missa hela första lektionen. det känndes inte så nödvändigt då eftersom jag slutar 10.45 med spanska. Men pappa kunde skjutsa in mig så jag kom ändå bara 25 min sent ^^.
Är hemma nu och har duschat och sådär, ska göra mig i ordning nu för sen ska jag in till jönköping igen och gå på Resedant evel - Afterlife . Ska bli riktigt kul! Älskar de första filmerna så :P. Efter bion ska jag sova hos älskling =). Men får inte glömma bort att jag måste plugga.. Har historiaprov i morgon... INTE OKEJ, jag har läst igenom sidorna en gång (3-22) men de är inte allt som fastnar :S. Får se hur de går med det.
Aja ska börja skynda mig nu xD

puss♥

Saknar Cypern, så fint <3 En bild från cypern i somras =)

2010-09-22
21:31:02

....
Varför ska man må dåligt? Det är bara åt helvete. Hur ska man lösa sina problem, och hur ska man varva ner när man inte vill de? .. Alla säger att man ska se allt på den ljusa sidan. Men när inte det går, när man kommer till nästa jobbiga sak eller problem.. vad ska man göra?
Känns som jag bara är på dåligt humör hela tiden och jag vet inte vad jag ska göra åt de. Vill inte va på det sättet..

2010-09-22
13:00:25

danslokalen
Sitter här i danslokalen och har precis skickat ett sms till Linnea att jag ställer upp som modell i hennes projekt =). Om en liten stund ska baletten börja och jag är inte taggad :(. Men så länge tittar jag på de andra i klasseen när dom dansar deras danser.
PUSS♥

2010-09-18
16:00:28

Månsarp i kväll
Sitter här vid datorn och lyssnar på musik efter en lång skön dusch. Om en och en halvtimme åker jag till Månsarp för att gå på en filmkväll med massa människor som jag inte vet exakt vilka som kommer ^^. Ska bli mysigt, k'nns som det var evigheter seadn.
Ska äta nu sen göra mig i ordning :)
puss<3

2010-09-17
17:21:23

save tonight.
Blev ett kort inlägg innan, men förutom de har jag varit ganska inacktiv på bloggen :/. Har lixom inte rikrigt haft tid med att sitta vid datorn, förutom när jag gör läxor!

Här kommer en liten uppdatering om vad som har hänt i veckan

I tisdags så var jag hos skolsköterskan med min handled som jag har haft ont i ett jävla bra tag :O. Typ över 2 månader. Hon som jag gick till var inte vår, (esteters skolsköterska) men hon sa vad hon trodde skulle hjäpla efter att ha ställt massa frågor. Är en grad kallare i kroppen än vad man ska och jag har väääldigt ofta kalla händer och fötter så jag ska ha stöd på handen som samtidigt ska ge värme. Och även strupor på nätterna (a).
Sen den kvällen va det regga/dancehall! Skit kul! Det är verkligen svettigt, och Francis skriker på oss att vi är lata och har dålig kodition m.m! xD Men kulkulkul. sOV DÅ OXÅ HOS LuDVIG =).

Onsdag
Använde min balletskor för första gången :D. Ludde skulle egentligen komma hem till mig och sova men så blev det inte. Fick iaf reda på att jag ska gå på Resident evel sista filmen =D nästa vecka på torsdag.

Torsdag
2 LEKTIONER! Hade jazz på morgonen. Sen en halvtimmes spanska ! Det gillas mkt! Eftersom det skulle vara någon sorts av redovisning. Typ varför man ska plugga och sånt xD Sen hemma bakade jag kärleksrutor etftersom min kärlek skulle komma till mig senare på kvällen =) och det gjorde han. Vi lagade taccos, övade på mina glosor och tittad epå idol. Jätte mysigt.

Fredag
Jaow, vad har hänt i dag igentligen? Hmm. I skolan har vi börjat på med affro på dansen :D. Vi ska även dansa affro på PB dagen. Sen skulle vi haft Historia men ja det blev ist att nästan alla tjejer sprang till H&M. De öppnade nytt i dag, och de 100 första skulle få 200kr presentkort! :D Vi stod där 1 timme och 45 min i regnet innan vi kom in och vi fick våra 200!!!! :D
Engelskan vet ni redan om eftersom jag bloggade om den innan en snabbis ;) Fick även sluta lite tidigare.

I kväll vet jag inte vad som händer. hade tänkt vara med Jessica men vet inte vad det blir med det. Är ganska hängig och trött så får nog bli att vara hemma.
Låååååång inlägg men iaf :)
PUSS♥

2010-09-17
14:07:44

MUSIIIK
Det är så jävla gött när man har en lärare som Adam! Har är cool (H) vi sitter och lyssnar på rockmusik från högtalarna medans man jobbar! Och de där 39 glosorna man hade var bara bra om vi kunde, för vi skulle använda 6-10 st (vilka man ville) när man skrev en liten text xD. För härlig asså! ♥ och Josefin istämmer ;D
PUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS BARA FÖR ATT DET ÄR FREDAG och det betyder helg!!!! :D

2010-09-13
23:00:48

ännu en natt utan dig

OMG, säger jag bara. I dag har vi haft våra datorer i 6 dagar. SEX DAGAR!!! Och jag har redan fått virus!!!! buuuuuuuhuuuuuuhuhuu :'((( DEt borde va omänskligt men jag lyckas som alltid! rbgwåaogibåärf

Och ja som sagt, ännu en natt utan min älskling. Det är jobbigt! han är lixom mitt element, så när inte han är här så fryser jag rent ut sagt ihjäl! I natt sov jag med tröja, mjukis, tjockstrumpor och duntäcke! :O inte okej alltså!
Nuu måste jag verkligen sova. Kunde jue inte somna i går kväll så de blev bara 5 timmars sömn sen låååång skoldag och sen hemma har man varit tvungen att göra svenska läxa.
jajja
goood natt med er allesammans :*
puss♥

mina älsklingar<3  Lucas & Ludvig

en söt bild på mina älsklingar<3


2010-09-13
19:07:02

i´m blue, if i was green i wood die
Sitter här i sängen typ helt död efter den här dagen. Varit sex lektioner och man har gått till 16.50. Sista lektionen är även idrott då vi hade inlines :). Jätte kul :D men jobbigt ^^' . Det känns i kroppen när man inte är van vid att åka. Och jag dog dessutom inte 7 gånger som jag trodde jag skulle göra :'D.

Nu ska man packa ihop sina grejer, för i kväll ska jag till mamma. Får dunka lite musik till de (H)

Kisses♥

2010-09-13
13:17:35

jah har en tråkig lektion.

2010-09-12
21:43:05

pluuggggg.
Varför måste det finnas läxor? Har teaterläxa, svenskaläxa (som jag dessutom har glömt i skolan så jag inte kan göra färdigt den), engelskaglosor och alla danser mm som vi ska komma ihåg. Det går inte tänka på allt! :(. Har försökt mig på att göra min teaterläxa nu ett tag men de blir inte bra! *snyft*

Ååh måste berätta att i går var jag och Ludvig och åt på restaurang på kvällen :D. Hur mysigt som hellst! Plankstek blev det på La Dolce Vita :). Sen hem till älskling och fixa efterrätt. Chokladpudding, nötter, chips, morötter och dipp♥

I dag har vi varit på a6. Köpte in en svart tröjat, rosa mjukis och ett halsband =) (Y). Åkte sedan hem och färgade Marcus hår brunt :O han har varit jätte blond ett tag sedan blir han lixom mörk :S scary!

Nu ska pluggandet försätta innan jag lägger mig :)
Puss!

2010-09-10
22:59:10

fuck jlt..
Känner mig väldigt dålig just nu. Skulle åka till Ludvig vid 19.08 och en halvtimme föra kom jag jue på det då och fick lite bråttom. Skyndar mig fram för att hoppa på tåget men ser att de hinner åka iväg :((. Hahopp.. vad ska man göra? Ringer mamma o frågar om hon kan skjuta men hon tycker de är bättre att jag väntar på tåget som gick 20.38. Så jag går hem till henne och väntar på att nästa tåg ska gå. Får skjuts ner och jag hoppar på tåget. Sen när jag väl kommer till Jönköping måste jag byta från tåget till buss 26 för att komma till älskling. Skyndar mig upp och ser även den åker iväg från mig! Fan.. får sitta där i 30 min innan nästa buss går. Sitter då och smsar o lyssnar på musik och märker inte att vi åker förbi hållplatsen som jag ska av vid. Så jag hoppar av 2-3 hållplatser ifrån där jag skulle och vet inte vart jag är :S Fick gå i mörkretpå en cykelväg utan lampor, SÅ JÄVLA Läskigt! efter ett tag ringer jag älskling som får komma och möta mig efter att ha försökt förklara vart jag ska. Nu är man äntligen hos älskling <3
Är överlycklig över att få ha dig som min pojkvän Carl Ludvig Brewitz!♥

2010-09-10
14:14:33

hahaha
hahah vår engelska lärare är för go xD han frågar oss om vi kan sluta lite tidigare för att jan ska på fest xD
och de är jue självklart!!


2010-09-10
13:24:51

lektion -> goooodiiiis! :D
Sitter på lektion nu och är sjukt sugen på godis :O får nog gå och köpa lite efter skolan ^^ hade egentligen tänkt att åka hem direkt efter skolan men väntar nog en halvtimme ;). Måste oxå skriva ut mitt cv och personliga brev. Men här på skolan så vet jue fan ingen vart man kan skriva ut papper :S heelt jobbigt xD. Så jag vet inte hur jag ska kunna lämna in papprena :S :(. aja ska lyssna lite på de andras redovisningar nu :)
pussss

2010-09-09
13:59:53

breathe.
det blir fan jobbigt i längden att gå upp 05.25 varje morgon! har jue inte en ända sovmorgon! :( . Första lektionen va Jazz. De var faktiskt riktigt kul :) men som alltid, svårt. Fick reda på vilken låt vi ska dansa till på öppethus :3. KULKULKUL! En bra låt oxå! Lyssna på låten HÄR! hade sedan spanska och slutade efter det 10.45. Men de finns inga tåg eller bussar då så fick sitta o vänta till 12.00 :(
aja nu blir de kanske sova så att huvudvärken släpper.
Puss♥

2010-09-08
20:06:32

Stretching!
Sitter hemma i sängen nu med nya datorn och har ont i HEEEELAAAA kroppen! nästan :P. Dancehall va skit kul i går! Men har sån träningsvärk! Asså omg, kan inte gå i trappor. Och jag fick nog mest ont av "stretchingen" i går kväll. De kallar jag mer tortyr! :O
Jahopp skolan har väl varit okej i dag :) Bara att jag hatar spanska o spanskaläraren! Får damp typ helatiden på lektionen! På baletten i dag fick jag reda på att jag var ganska unik eller aah, de är väl ganska många som kan ha ankfötter, men ja jag har tydligen lätt (om jag stretchar regelbundet) att gå ner i spagat :D och kunna göra det "på rätt sätt" asså vara helt rak i kroppen. Så nu blir det stetcha varje dag :O. Jag var den ända i klassen som kommer komma in på ballet på operan i sthm tror jag hon sa elle nått :O. Men jag tyckte inte ELINA VAR LÅNGT Ifrån heller! Och vafan, jag är ovigast i klassen xD.
Efter skolan fick de bli att åka och köpa teknik ballerinaskoar med älskling. 329kr kostade dom! De ruinerar mig! Efter tog jag och älskling en fika sen blev de att åka hem till lilla Vaggeryd.
Men nu ska jag ner o fråga när maten är färdig ^^
Pusshej♥

2010-09-07
22:35:01

Luuuuuuuuuuuuuuuuuuuudde är bäst!!!! :D <3
Tjooooooooo Mr. Blogg eller nåt, vetifan :D Nu har iaf jag, Ludvig, Ludde, Kludden eller vafan ni vill kalla mig (:D :D :D) fått tillstånd att blogga här och skriva om Ericas dag :O Scaaaary! Hoppas jag inte gör bort mig nu, då blir det inte kul för mig! :o

Aja Erica har i alla fall varit trött heeeeeeela dagen och sen var det nog inte så mycket mer...? (a) Jo okej då det var massa mycket mer.. Hon har dansat tre gånger idag, två gånger i skolan och sen en gång på kvällen men kvällsdansen tar vi lite längre ner :D

När hon slutade så skulle hon träffa mig och så hade hon visst dåligt batteri på telefonen så det blev ju lite komplicerat... Hon smsade iaf mig och frågade vart jag var och då var jag på Ica så jag skrev det men sen gick jag där ifrån en stund senare ner till HiFi klubben och då hade hon visst varit och letat efter mig på Ica jääätte länge :/ elakt av mig men jag fattade inte att hon inte hade något batteri och jag kunde inte ringa för hade inga pengar :S
Meeeeeen det löste sig iaf för att Erica visste vart hennes kompis Anna var så hon gick och lånade hennes telefon :)
Sen...dum dudidumdum (trumvirvel) gick vi på stan! :D ...kanske inte behövdes en trumvirvel för det men nu blev det så!
Vi hittade lite allt möjligt roligt och jag köpte lite saker och även Erica gjorde det men kan tyvärr inte skriva varför just nu.
Sen åkte vi hem till mig där min far skulle ha något möte med grannarna typ och så åt vi jätte goda frallor :)
Sen fixade jag lite med Ericas nya laptop som hon fått från skolan idag, den var jäääätte liten men ändå bra :)
Nuu kommer det jag skrev om innan, hennes kvällsdans.
Det var nere på brunnen och hon dansade något som heter dancehall :o
Jag vet inte exakt vad de gjorde men de hade iaf en rolig lärare som gjorde så att det fick stretcha tills de dog typ, så...ja gott folk, Erica dog...nä så illa var det inte, men hon var jättesvettig när hon kom ut iaf, så jag fick en stor blöt (svettig) kram xD
Sen på vägen hem skulle hon lära mig vad de lärt sig idag då och visa lite typ... gick ju jääätte bra...eller inte, men det ska vi inte ta nu :D Vi låtsas att det gick asbra! :o
Nu står iaf älsklings Erica i duschen och...ehh...duschar? xD Hoppas hon kommer ut snart så ska vi kolla på björnbröder :)

Ha det bäst alla som läser detta! :D

/Ludde ;D

2010-09-04
21:08:37

Barnvakt.
I dag har det varit en stillsam skön dag ända tills klockan slog 16.00. Skulle nämnligen vara barnvakt till min lilla ängel till lillebror! =) Hahaha fan vilken fart det är på honom xD Som tur var har jag fått hjälp av min älskling och min andra lillebror! Jag och älskling började med att gå med Lucas till hanns dagis och lekte lite. Medans vi var där kom Marcus. Vi var där och gungade lite tills vi kom på att vi hade glömt ta med blöjor. Vi fick nämnligen inte vara hemma hos pappa för dom var med på cykelpartyt och då skulle det komma massa gäster och blablabla.. så jag skyndade mig hem och hämtade blöjor mm sen gick vi hem till mamma. Där började vi med att laga lite mat. Kyckling och pommes, min och älsklings special! Sen skulle vi hålla på att klabba i Lucas mat xD, det är fan helt omöjligt xD. Och samtidigt skulle vi kolla på lejonkungen! :D men de va inte så lätt att titta hålla koll på lucas och äta själva samtidigt! Men iaf. NU har vi tittat på filmen, klockan börjar bli mycket och jag och älskling ska vandra hem med Lucas och söva honom. Sen ska vi kolla Björn bröder . (tredje Disney filmen i dag!) Vi började dagen med att tittat på lilla sjöjungfrun (a'
Aja måste gå nu. PUSS♥

2010-09-03
22:28:37

Riktig NATTHUMOR!!!!!!1
Hahahahhaha sitter här vid datorn med älskling och mamma och kollar på roliga länkar/filmklipp då vi hittar den HÄR
SÅÅååå bäst säger jag bara! xD

Förövrigt ska nog jag och älskling lägga oss och kolla på en film snart :)
God natt, puss♥

2010-09-03
16:39:04

Äätnliigen :D
Hihi ska äntligen baka bullar! Har viljat göra det hur jädra länge som hellst och nu ska det bli av xD. Stooora saftiga kanelbullar ska det bli mmmh :3.
I dag har det inte hänt så jätte mycket, förutam att typ alla dansarna och några musiker i klassen gick till Claras och fikade :D♥ myyyycket trevligt!

Jippie :D nu har jag även precis just nu anmält mig till Francis RAGGA/DANCEHALL grupp!! :D ska bli awesome!
Måste nu bara fråga Ludvigs föräldrar om det är okej om jag får sova hos dem varje tisdag xD. Kommer hem så sent annars :S.

Har varit och sök extra jobb i dag oxå. Hon jag pratade med lät faktiskt positiv!!! :D Så ska skriva ett cv och ett personligt brev och så får vi se sen :D.

Puss♥

2010-09-01
21:04:21

en liten bild (:
hihi♥

2010-09-01
19:33:39

Don´t try to act like you cere!
♦Hellu :)
Sitter här vid datan och pratar med mormor och morfar♥ och deras kompisar ^^. Dom ska nämnligen sova här i natt för de drar vidare till Italien i morgonbitti. FUSK.. Men de är mysigt att träffa dem =). Gör inte det allt för ofta efter de bor i Gävle.
I dag har inte varit alls någon bra dag.. Jag har insätt hur jävla dålig jag är på spanska tex. och hur efter jag är på att lära mig korigrafi.. -.-
Men jag har kommit på att jag kanske ska sluta på dansen i vaggeryd och börja i jkpg på Jazz, Ballet,  Reggeaton eller streetground. Hjälp, hur ska jag göra?! :S