ericakarlberg

2011-01-20
15:19:08

Härligt härligt!
Har varit duktig nu och har pluggat massa så jag inte kommer efter när jag åker till sälen på lösdag :D. Riktigt stolt faktiskt (A). Nu är jag ganska trött i huvudet, o orkar inte se ett enda matte tal till!
Ska upp och packa med mig de viktigaste sen kommer mamma. Sen vid 17.00 så blir det intruduktionsutbildning! Ser inte så jätte mycket fram i mot de eftersom alla sager att de är så tråkigt.. Men vi får se hur de blir :)

2011-01-18
21:10:57

Way up high or down low I'll go wherever you will go
Nu var det några dagar sedan jag gjorde ett inlägg. Har varken haft tid eller lust att blogga, så det är orsaken.. Har varit jävla mycket första veckan :S. Började ju jobba... Asså, jag älsklar alla där som jobbar... nej inte älskar men gillar ^^ men känner att telefonförkäljning kanske inte var något för mig. Jobbigt när man bara får elaka kunder hela tiden. Sen passar tiderna mig verkligen inte.. Jag får vänta 1tim efter jag slutat för att bussen han ska gå.. Är hemma vid 23.00 och då ska jag äta (då har jag bara fått lunch i skolan) sen göra mig i ordning för att lägga mig.. Sen upp 05.30 De går lixom inte :S. hiner inte plugga eller något.
men jag har skrivit på något jävla kontrakt.. så får se hur de blir.

Annars har de inte hänt så mycket. Har faktisk börjat längta till Sälen :) Trodde inte jag skulle göra de :S. Var nästan lite trött på att åka skidor/snowboard, men suget har kommit tbx :D.

puss

2011-01-12
22:17:02

Full speedad vecka!!
Ja nu de här dagarna som varit har jag gått i skolan sen jobbat efter sen fått vänta från 21.00 till 21.55 för att åka hem. Hemma vid 23.00 då ska man äta, SEN får man lägga sig... Men inte i dag då , för i dag ska jag sova hos älskling :D. men i morgon blir de samma sak igen. Fast då ska jag även hinna med att gå till frisören, Åååh vad jag är nervös för det :S. Sen fredag blir de så pass skönt att jag inte behöver jobba (H) (Y).



I dag har jag även fått min kamera!!♥ :'D ååh, jag har inte hunnit fixa med den och har inte ens tagit första bilden :O men, de kommer.. är bara väldigt trött nu så vet inte om jag hinner med det i kväll.. får se.



God natt allesammans!♥

2011-01-10
14:56:38

Back to school
Jahopp, nu sitter man på historia lektion och tittar på någon konstig bild från 1800-talet tror jag ^^. Inte alls kul med vanliga lektioner igen.. SÅ nu när jag har sagt hej till alla kan de få bli lov igen xD.
Det ska faktiskt bli ganska kul att jobba i dag, men jag är cp nervös för att ringa mitt första samtal!

Har även precis bokat tid hos frisören!!!! :O På tisdag klockan 13.00! Måste komma ihåg det :P. det är  jag oxå jäääätte nervös över! :S

2011-01-09
21:16:15

Allvaret börjar..
Sista kvällen på lovet nu då. Är hemma hos älskling och har precis ätit kebabrulle :).

Ett av mina nyårs löften är att inte äta godis, chips och andra sötsaker till sommaren, så jag kan va fitt for fight till balen och sommaren. Men shiiiit va svårt det är! :O Är hungrig konstant ist :S. Men förhoppningsvis minskar det väl oxå :O. Annars kommer det inte bli så bra ändå xD.

Jahopp, ska faktiskt bli kul att komma tillbaka till skolan och träffa alla igen :)♥ Men det är lång dag i morgon och efter skolan har jag 5 min på mig att komma till jobbet! Bhaaa, läskigt!! :O Ska göra mina första samtal då :O.  I veckan ska jag jobba 4 dagar. Kände att jag behövde rivstarta, så jag kommer igång med det.
PUSS♥

2011-01-08
15:57:20

Äntligen hemma
och nu är det lugnt. Eller egentligen inte eftersom jag och Ludde har musik på men det är stilla ^^.

Haha i natt va vi uppe ännu längre, till 05.30! Då gick vi  la oss :P. Sen gick vi upp 14.00 typ xD Fan va härligt de är att sova ♥

I dag händer det nog inte så mycket :). Jag och älskling ska väl försöka oss på att laga någon mat, eftersom vi har huset för oss själva ;).

2011-01-07
17:04:20

Bakniiiing :O xDxDxDXDXDDXF
Hihi sitter hemma hos Alex nu!! Jag Ludde Jacob Robin och  Alex har börjat laga lite mat med det som fanns i hemmet xD. Men bakningen är i full gång nu! Vi bakar tortilla bröd så vi kan äta typ tocco xD. Sen blir det en till lång filmkväll. Fast nog inte så länge som den i går höll på. Satt till 5 på morgonen o tittade på film xD. Vi har iaf börja titta på alla SAW filmerna :O. Hatar dem egentligen, men men.. Måste ju se dem någon gång ;).
Ska gå o titta vart alla tog vägen nu! De bara försvan :O

2011-01-06
18:49:33

13 månader och en dag
I går var det min och älsklings 13 månaders dag :). Kan inte fatta hur fort det går!
Jag beställde även en kamera i går!!!!!!!!! :'D Ni får titta på den lite längre ner :*

I dag har jag inte gjort så mycket. Typ slappat, men nu har Robin kommit och så ska det bli lite filmkväll här hos Ludde :)

Puss♥


2011-01-04
13:50:01

Jag är bäst
Hihi känner mig duktig nu. Har faktiskt klarat att sätta igåbg diskmaskinen! :'D I dag ska jag faktiskt plugga tänkte jag :). Sen i kväll kommer älskling hit igen!♥ Han är och jobbar just nu ;).
Sotis är mysig också! Ligger i mitt knä :')
cooooolish är jag ;)

-Mhhmmm!

2011-01-01
18:35:51

2011!!


Gott nytt år alla läsare! O god fortsättning ;). I går var man hemma hos Catrin i unnaryd med massa trevligt folk :D. Sköt massa raketer, hihi jag som älskar raketer blev jäääääätte glad att andra hade köpt de :'D. Sen dansade vi massa och jag sprang runt med Catrins kamera ^^. Nu är jag Ludde och Alex hemma hos Ludde o ska strax äta. Sen titta på film innan man lägger sig. För i morgon ska vi inventera på Ica på june :). Börjar 07.00!! Jobbigt :O