ericakarlberg

2011-04-29
13:58:17

Träning
Jag känner så för att träna! Mitt nya liv skulle börja denna veckan med att vara nyttig och motionera mycket! Istället blev det att jag blev sjuk så jag inte fick träna :'( Buuhuu..

Lite tips från mig:
Ät en odentlig frukost. Till exempel havregrynsgröt med tillbehör. Jag brukar hälla i linfrön i min som gör väldigt gott för magen!
Stoppa inte i dig för mycket mat så du blir proppmätt ;)
Motionera så mycket du kan och hinner. Gå till skolan/bussen eller något liknande ist för skjuts t.ex. Ta en springrunda, eller en promenad. "Om du äter lika mkt du gör nu och går en halvtimme om dagen så går du ner 4kg på ett år."
Gå på gym. Är dock dyrt, men jag blir mer motiverad när jag vet att jag har betalat massa för det.
Om du inte har tid att springa en runda på 45min, gör ist intervaller i 20 min!
Lägg dig inte för sent. Sömn är jätte viktigt om du ska orka med dagen!






2011-04-28
00:50:10

Remember me
Så jävla sjukt bra film! Åh vad bra den var, och nu sitter jag och lipar som ett barn...

Har inte bloggat på ett tag nu. Först orkade jag inte med allt.. sen hann jag bara inte, sen tycker jag inte det är så kul :S Eller, asså ibland.. Äsch, måste sova nu så jag kan bli frisk. Ha det bra♥

2011-04-19
23:33:14

Grillkväll

Sitter hos Clara nu i älsklings knä. Jätte mysigt, vi har grillat och snackat massa! As chill!

I dag har jag, Ludvig, Marcus, mamma och Henrik varit i Borås. Jätte kul, köpte nog min skolavslutningsklänning i dag också! :D Kostade 800kr från början, men nu var det outlet och jag fick den för 199kr!!!! :'D Awesome! Sen åt vi en god buffé :).

Nu blir det nog att jag och älskling ska hem till honom. Han har inga nålar med sig (han har diabetes). Så vi är tvunga att åka hem till honom. Sen är de ganska skönt att sova hos honom så man inte behöver gå upp tidigt eller något :)



Ha det bäst!


2011-04-17
21:59:54

Söndag, och jag behöver inte lägga mig tidigt! :D
Sååååå skönt, det är ju lov! :D Är väldigt lycklig över detta :D. Att inte behöva höra den där jävla signalen vid 05.25 på morgonen ;O. Detta lov är typ de första också som jag inte är fullbokad på. KÄnns skönt :).

I dag har jag vaknat hos Marcus Rosberg. Hade en riktig kul kväll i går! Med väldigt mycket skratt, speciellt från min sida :'D.
Väl hemma sen hängde jag med pappa ut för att gå runt hjortsjön. Gick med honom till Beckalyckan, typ 5 km sen sprang jag resten, ca 6km :) Så jag var ganska duktig ^^.
Sen skulle jag hoppa in i duschen, men va fan. Pannan här har gått sönder så kan inte duscha (om jag inte vill duscha kallt då..). Sen ville han inte skjutsa mig till mamma.. Så ska väl testa o se om ett tag om vattnet har fått lite värme!

2011-04-16
02:10:10

är rääääädd!
Har percis tittat på en läskig o väldigt bra film! Heter 100 Feet. Hahah tvingade typ ludvig hålla om mig, läskigare blir det också när man har headset på sig. Titta om du gillar skräckisar ;). Det fetstilta är torrent.

2011-04-15
23:46:47

Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
Hej hopp, gummi snöpppp! Sitter med maaaaassa nördar i ett stort rum mitt i ingenstans (JBs hotel&resturang avdln.)
Det är ju så att det är lan. Jag är inte alls mycket för datorer så jag vet inte vad jag gör här egentligen xD. Eller vill träffa roliga människor och älskling ;).

Mille, Marcus, Clara och Martin var här nyss och hälsade på! Jätte kul! Då fick jag mycket roligare :'D Dom var nog här i några timmar och tjötade. Sen åkte de hem o vi (jag, ludvig, hampus o alex) åkte o åt på donken.

Nu är mina planer att jag ska sitta vid datorn o nörda. Go musik är det! Men ska nog titta på film, så de är inte bra xD




Tycker den här bilden/texten passar in gaaanska så jätte bra xD

2011-04-14
21:38:35

Kläder till de som vill ha xD
Gör en garderobränsning! Hhihi härligt att få bort massa saker! ;O men nu ligger allt på golvet och jag kan knappt ta ett steg xD.

2011-04-14
19:17:36

Överstyr?
Asså, jag känner verkligen för att ut och springa! Jag borde vara as trött och bara vill sova. Har redan haft ett danspass, sen va jag på gymmet.

Hade ingen sportbh med mig till Friskis så fick bli power walking ist för springa. Gjorde de i 50 min (kom 6 km ;D) sen sprang jag på 12,6 i 3 min. Efter de gjorde jag styrka också. Så jag borde inte ha energi ;O

2011-04-14
17:29:06

Snart fredag ;)
Hellu! Dagen har gått as fort verkligen, och snart är det fredag!!! Göööött, och de betyder PÅSKLOV!!!!! :D:D:D

Är så sjukt suger på att tragus i örat! Har velat göra det sen två sommrar tbx men har inte gjort de ännu. Kostar ganska mycket för bara ett hål i örat tycker jag.. 300kr lixom. Men de är så jävla fiint!



2011-04-12
19:31:53

Mååååååå¨ååååååll
Det är det precis som Lucas skriker här på mitt rum när han slänger runt sin klubba och slår på sin banduboll. Herreguuud säger jag bara! Har nog ingen spegel kvar efter det här..

Pappa fick sitt hendledartillstånd i dag! Så jag kanske tar med mig Ludvig och pappa o kör en sväng. Hahah fan läskigt med vår stora bil! Men de är automat så de ska inte bli några större bekymmer med de!

2011-04-12
18:03:59

Träningen?
Jag och älskling skulle egentligen ut och springa var det tänkt. Men han ligger på min säng (och har gjort de ett tag) och sover! Stackars liten då :*. Aja vi får se om det blir av!

2011-04-12
14:35:25

Fransk manekyr
Sitter och målar mina naglar, hihi. Blir fransk manikyr! Det är alltid fint och fräscht! :). Jag använder nagellacken TRIND. Det är jätte bra. Dock är mina ganska gammla nu men om är duktig så blir de bra ändå ;). Tre steg, jag brukar dessutom vara så kreativ att måla en blomma eller något liknande ^^.

2011-04-12
14:24:02

Kort dag!
Chill på kulturhistorian, gjorde inte så mycket på danslektionen och ett litet kort klassråd sen var dagen slut för dagen! Göttttt! ;)

2011-04-10
15:07:37

Lekt frisör
Hellu!
Nu var de ett tag sedan igen ;O. Jag suger på att blogga.. Vet aldrig typ vad jag ska skriva ändå :S. Bara min vardag.. inte så kul? Ska försöka komma på lite roliga saker.

Jag och Ludvig har iaf tittat på Pirates of the Caribbean, sen har jag klippt honom :). Blev väldigt kort! Men de är nog skönt nu i det här underbara vädret!
Vi ska byta om lite snabbt sen blir det att gå till pappa för att äta :)

Puss


Ny bild på älskling i sin nya frisyr

2011-04-07
16:56:12

Plugg..
Jag är faktiskt duktig. Jag sitter och gör om min svenska uppsats. Fick bara G så ska försöka få upp betyget lite. Får se hur de går.
Efter skolan i dag tränade jag igen :). Orkade lite mer i dag. Gjorde intervaller i 20 min sen joggade jag i 10min. Allt som allt 4,25 km. Sedan gick jag upp och gjorde lite styrka. Mage, lår och armar :).


Bild sen Klara Hemlin var här och myste!

2011-04-06
19:35:11

Whalla whalla
Helluuuuuuuuuu!!!
Varit en ganska bra dag i dag :). Vaknade brevdid älskling♥ Tyvärr gick vi upp för sent och jag stressade som en galning till spanskan. Och där var hon... Angelica... Trodde inte hon skulle komma tbx. Ville ha vikarien ju! Sen på datalektionen stack nästan alla iväg för att se en dansföreställning. Den var jätte bra, och Alma, Mathilda och Oliver (från min klass) Var bäst såklart!
Sedan efter lunch fortsatte vi med vårat projekt, Dansade i två timmar sen efter de gick jag till gymmet och sprang! Väldigt duktigt tycker jag!
Orkade dock inte så mycket i dag :/. 15 min på nive 9,5. Men men.
Kom hem se och åkte ut och övningskörde med farfar! :D:D:D Hihihi gick faktiskt bra ;O. Fick till och med köra hem! Känns kul^^. 
Nu blir de nog att plugga lite svenska.. PUSS


Från dansen i dag. Hihih ser lite mobbad ut btw!

2011-04-04
21:09:45

Kvällis =)
Har precis ätit kvällsmat och ska faktiskt ta initiativet att göra mig i ordning och lägga mig. Så blir man utvilad till i morgon. Jag kanske har sovmorgon..? Måste smsa Josefine och kolla hur hon och jag ska göra med de!
Ha de fint ♥

2011-04-04
17:42:59

I'm forever keeping my angel close
Sista meningen på en underbar låt! Chris Medina - What are words

Jag ska ta och börja på min historiauppsats nu!!! Måste sätta igång, de är ju bara 9 veckor kvar till sommarlovet ju! :S

2011-04-01
19:48:53

Fredag.
Sitter hemma nu och gör inte så mkt. Har nyss varit och handlat för en efterrätt jag ska ha med mig i morgon när jag ska iväg och va med tjejerna och en dels killar ;D. Ska bli mycket trevligt!
I kväll händer de inte så mkt mer än att mysa med mormor och morfar då som kommit från Gävle i dag :).

Jag saknar Ludvig! Vill ju va med honom nu när det är helg.. Men nä, han ska vara ute med mina andra kompisar på krogen och röja! Lilla jag måste vara hemma då..

Ludvig Brewitz♥ Skidsemestern i Sälen

2011-04-01
12:13:02

Matte är sista lektionen för i dag :)
Så här coola kläder har jag i dag då ;)
Och i kväll kommer mormor och morfar!♥