ericakarlberg

2011-03-31
19:27:06

Ny BH!
Efter skolan i dag gick jag till Friskis solade och tränade! Sprang 6,16 km ;) Asss jobbigt! :O Men behövligt :) Efter de så gick jag till Twilfit och köpte den BH jag har tittat på jätte länge! En bröllopsbh, kostade 299;. Tog den mindre storleken också! :O 75E . 80E var lite för stor :) Men hoppas inte mina bröst växer mer nu! Den är verkligen precis nu så :S..

2011-03-31
12:16:24

Meddo!!!
Hihi sitter och väntar på att Sara ska sluta så jag kan äta tsm med henne ^^. Sen ska jag sola och gymma! Har köpt ett solkort på meddo så nu har jag 400kr där att sola för :'D. Man fick 50% mer för de man betalade för. Soooo nice!

Sen ska jag nog shoppa, leta skor typ och bh! (till balen) Sedan blir de nog träffa millie innan hon åker till Hollywood. Farfar och jag skulle gentligen övningsköra men de blev knappt med tid så de blir nästa vecka ist :).

Ludvig hänger mg hem i dag! :D


Muffins som jag och Klara gjorde för ett tag sedan^^♥

2011-03-30
18:57:32

iiiiiiih!!!! :D:D:D:D Mitt paket har anlänt!!
Åh, så glad jag är! Min balklänning har kommit! Den satt bra också! hohohoho hihihih hahaha! :'D Lite stor kanske , men med en bh under och och snörningen ordentligt åtsittande så kommer de fungera galant! :D
Ska gå och leta skor nu! Hade hittat ett par på ellos.se men de är för hög klack på dem :(... Annars var dom verkligen perfekta!

Säg till om ni vet något ställe där de säljer inte för höga vita pumps! :D

Smakprov på klänningen ;)

2011-03-30
10:30:47

Today I don´t feel like doing anything
Hej :) jag är glad, för vi hade inte Angelica i dag på spanskan utan en annan liten söt prick ^^. Sen är det fint väder OCH vi ska fortsätta på vårat projekt snart :D Har kommit på att vi ska jobba med de mer än 7 timmar i veckan! :'D.

Jag känner bara för att vara ute sen i dag, men.. Borde börja med min historia uppsats. Alla andra lämnade in den för 5 veckor sedan? Och jag har inte ens börjat :(


2011-03-28
20:04:24

Nejnej nejnej neeeej
Åh vad gott det är med våfflor! Kom hem för en timma sedan ungefär och ställde mig och gjorde våfflor! Asså sjukt gott :O. Och så visar det sig att jag ska äta det hos Ludvig i morgon igen xD. Men sen får de fan va bra, kan inte sitta och vräka i mig sådant hela tiden :S. Men har börjat få ont i magen! Usch, gör så ont..· Så jag tvingar i mig samarin eller vad de heter.. Vad är de för fel på min mage?

Skolan i dag har varit kul! Jag och Josefine slogs som bara den på teatern (stage fighting). Vi börjar riktigt komma igång med de :) Sen har jag Josefine och Julia har engelska NP talking. Och på idrotten blev man ju ner skjuten på badmintonen xD Tack Jossefine, tack!


stage fighting

allmänt cooool

haha så söta xD


2011-03-26
15:48:14

Drar strax! Ha en bra kVÄLl!

2011-03-26
15:38:01

Musik<3
Sitter och sjunger Mamma mia. De är kul att sjunga när man är ensam hemma! Då vågar jag ta i mer och når höga toner :'D . Trodde faktiskt inte jag kunde sjunga högt ^^.

Dagen har varit super mysig än så länge! Jag och Lucas har busat runt hemma och ute. Va på en promenad med honom i en och en halv timme :). Skönt nu i vädret! Sen åkte vi hem och gjorde våfflor! Blev as gott! Nu är Lucas hos farfar och jag sitter och väntar på Hampus och Alex som ska komma och hämta mig så drar vi nog till Ludde innan vi åker till Jacob!
Puss♥






2011-03-26
08:34:21

Klockan 8 på en lördag!
Japp, nu är jag vaken för att Lucas har vaknat och Ely o pappa har åkt. Sitter och tittar på Bolibompa xD Kul ju!
I dag kommer vi leka massa och åka till farfar. Sen i kväll ska jag sen på filmkväll. KUL!
En busig bild på Lucas♥

2011-03-25
23:11:21

super trött!
Hellu :) Ska bara säga att de var jätte gott med grillade revben till kvällsmat! De har inte blivit några våfflor i dag :O. Men! jag tänkte göra de i morgon ist! Så får jag och Lucas mumsa på dem ist :3. Ska nämligen vara barnvakt åt honom :)

Kvällen har jag spenderat hemma. Suttit lite vid datorn, lekt med Lucas, tittat på TV och gjort mitt egna örhänge :)

Här kommer bilder på mitt örhänge!



2011-03-25
10:28:38

Våffeldagn!
Åh vad jag är hungig! Hjälper inte att jag vet att de är våffeldagen! Tänker ju på mat då. Är på historia letion. Har lunch och sen är de sista lektionen för dagen, matte. I kväll händer ingenting. Eller inte vad jag vet. Ludde skrev nyss att de inte passade så bra i dag så.. Säg till om ni vill hitta på något! :)


2011-03-24
16:52:27

Så länge vi båda andas
Såååå härlig dag!!! Vaknade brevid värdens bästa. Kände att jag äntligen sovit tillräcklig för en natt! :D I skolan hade vi som förwta lektion och fick ett uppdrag som vi sedan ska visa upp för åskådare! :D:D:D Awesume! Vi blev indelade i grupper och fick temat Fiktion. Såååååå nice!!
Sen hade vi inställd spanska I DAG IGEN!!! :'D. Så jag Sara och Josefine gick och köpte oss varsin milkshake och satte oss i solen.

Har även hunnit med att gå till gymmet och tränat. Gick fort i 10 min sen jogging/springa i 25. Nu är jga hemma och läser. Så underbar bok! Så länge vi båda andas - Twilight. (Böckerna är bättre än filmerna).



2011-03-22
20:14:40

Ont i magen..
Ajjjjjh,,,,, har så jävla ont i magen så jag tror att jag dör snart. Gå av på mitten eller något.. Bläääh. Vet inte varför jag har ont :S och någon tablett fungerar inte :'(

2011-03-22
17:31:09

Jag tror jag är kär
Åh så häligt väder det har varit i dag! :D
Och så skönt nu när vi har en sån här speciell vecka som jag inte kommer ihåg ordet på! xD Vi går iaf bara till tolv typ :P.

I går fick vi se teater treornas projektarbete. Hur fucking bra som helst! De gjorde Gökboet. Själva filmen är sådär, men de gjorde den på sitt sätt och lyckades hur bra som hellst! Tyvärr var det efter vi slutade men de gjorde inget för den va färdig föra innan vi brukar sluta, plus att den var så värd att se!

Och i dag vid ett hade vi svenska prov! De höll igång i 3 timmar. Så jag fuskade med lite godis då :(.. Men de ska jag träna bort i morgon då jag ska köpa gymkort! :D

2011-03-22
17:23:46

Rosa läppstift i det våriga vädret!




2011-03-20
23:35:09

Dagen i bilder



Vi var på A6 och åt på Majoren



Buss hem till älskling igen



Sedan mys framför TVen med varsin smoothie

2011-03-19
23:23:37

brända och fööör salta popcorn!
Min lördag har bestått av att tillbringa min tid med världens bästa! Ludvig e så fin =)
Vi har typ ätit massa frukost, duschat åkt tåg, jag har solat sen har vi tittat på tv :) Gaaaanska så skönt och slappt!
Är väldigt trött men orkar inte lägga mig ändå ^^.

Ha en fortsatt trevlig kväll kära läsare! PUSS

2011-03-18
21:07:21

Konstiga harmulocker och gurgliga ostbollar!
Fråga ej vad ovanstående rubrik betyder!

Jag har preeeeeeecis beställt min balklänning :D Har inte blivit av innan men nu så :D Tror jag kommer bli supernöjd med den och säljaren verkar ha fått väldigt bra omdömen från alla :)
Nu ska vi snart fika och dansa skotsk folkdans! Njaa inte det sistnämnda men det hade varit skoj :D
Det blir tårta! En som verkar väääääldigt god :O En svart prinsesstårta!
Den ska tydligen vara fylld med choklad och blåbär...verkar som en supergod kombination! :)

(Bild på både tårta och klänning kommer så småningom!)



2011-03-18
18:46:15

Fredagsmys!
Nu äre fredag! :D Härligt. Sitter hemma hos mamma med älskling. Vi tar lite småkul bilder ^^. I kväll blir de att fira mamma lite. Hon fyller år 41 på söndag men hon åker till åland och är inte hemma. Så det blir lite firande i dag!



Jag är mycket söt!




Ett lyckligt par♥

2011-03-17
21:48:15

creations på hannah
var med och tävla du med! klicka HÄR!

2011-03-17
21:27:22

Händelser från i dag från kameran


De första tussilagona i vår!♥



Sara :)







De som bjöds pås in till bion


2011-03-17
20:33:04

Hur många lingon finns det i världen?
Hej hopp! Har svikit min blogg igen.. Har fortfarande inte fått in rutiner för att ta mig tiden att blogga! Illa. Men nu gör jag det i alla fall.
Härlig dag i dag asså! Massa soooool! :D Fick göra färdigt mitt spanska prov i dag. Hoppas på att de gick bra. Sen hängde jag med hem till Saras farmor och farfar :). Mycket trevligt. Men vi båda var jätte trötta och sov nog i en timme i deras soffa! xD Sen mötte jag upp älskling. Han hade planerat den här dagen för över två veckor sedan och jag fick inte veta något.. Vill ni veta vad vi gjorde? =)
Vi gick på förhandsvisningen på Hur många lingon finns det i världen. Jätte mysig film verkligen!

Nu är vi hemma hos honom, och jag ska sova här i natt♥ PUSS PÅ DET!

2011-03-17
20:32:42

Hur många lingon finns det i världen?
Hej hopp! Har svikit min blogg igen.. Har fortfarande inte fått in rutiner för att ta mig tiden att blogga! Illa. Men nu gör jag det i alla fall.
Härlig dag i dag asså! Massa soooool! :D Fick göra färdigt mitt spanska prov i dag. Hoppas på att de gick bra. Sen hängde jag med hem till Saras farmor och farfar :). Mycket trevligt. Men vi båda var jätte trötta och sov nog i en timme i deras soffa! xD Sen mötte jag upp älskling. Han hade planerat den här dagen för över två veckor sedan och jag fick inte veta något.. Vill ni veta vad vi gjorde? =)
Vi gick på förhandsvisningen på Hur många lingon finns det i världen. Jätte mysig film verkligen!

Nu är vi hemma hos honom, och jag ska sova här i natt♥ PUSS PÅ DET!

2011-03-14
19:10:06

Läxor! :S
Omg, jag har en svenskauppsats tills i morgon! trodde man skulle ha hela veckan på sig! :S Men bajs på de! Ska va 2-4 a4 sidor också.. hmm känns ju stabilt.. Är fan helt slut i huvudet redan och då har jag typ inte änns börjat. Hade ett engelska test sen ett historia test i dag.. Sen hade jag Idrott, och de var så sjuuukt jobbigt eftersom jag kännpt har gjort något sen innan jag blev sjuk. Dessutom så ska jag plugga mer på spanskan, sen dataprov på onsdag..

Fuck this!

2011-03-11
13:57:52

Händer mycket i dag!
Första dagen i skolan denna veckan! xD
Sitter och snorar på min englaska lektion nu. Har inte pluggat så mycket till testet vi ha nu, så jag får möjligheten att göra de på måndag ist. De är ju bra de iaf.

Har pratat med raktorn i dag om min spanska läsare. Känns skönt! Hon är verklign hemsk! Men pappa var med och stöttade mig hela tiden :). Så nu ska de bli ording på henne!
Och jag fick reda på mitt matte prov i dag! :D Max poäng var 37g , 13vg och 3mvg. Jag fick 30g, 12vg och 3mvg!!! :'D Happynes!

Direkt efter skolan ska jag.. vet inte riktigt vad jag ska göra :S men i kväll ska jag hem till Helena i klassen! Awesome :D får se sen vart jag sover, men de löser nog sig ^^

Puss

2011-03-09
18:07:42

Balklänning
Jag tror jag har bestämmt mig för vad jag ska ha för klänning nu till balen :D. Ska antingen skicka efter den i dag eller i morgon (A). Sååå kul! :D Längtar tills jag får den och får ha den på mig.
Har ju redan fått en jätte fin väska till. Måste bara hitta skor och smycken nu! För en bh har jag redan hittat också. Men jag tror inte jag kommer behöva någon :O. Får se hur de blir med det ^^.

Vill ha min klänning här och nu!

2011-03-09
13:17:03

Bankrån här i Vaggeryd!
Fan va läskigt. Vaknade i morse vid 10 tiden av skottlossning. Jag trodde det var en militärövning, men NEJ! Det var ett rån på Swedbank i Vaggeryd. De var mins 3 vapenrånare som tog sönder ett fönster och hoppade in i banken. De tog en nyanställd som gisslan och de avfyrade massa skott. Men de ska inte vara någon som blivit träffad.
En som pappa känner inne på banken hade låst in sig i en städskrubb.
Rånarna försvann sedan till fots utan att fått med sig något. Som tur är! Så jävla läskigt! Massa poliser i hela Vaggeryd nu. Det är även massa avspärrningar i centrum!


2011-03-08
20:07:42

Precents on!

2011-03-08
10:54:43

Fint väder
Åh, det är jätte fint väder (som i går) och jag ligger inne och snorar... Inte okej! :(
Har nyss vaknat så ska försöka ta mig ner till köket för att äta lite frukost. Sen får vi se vad som händer. Vill gärna gå ut.. men kommer säkert bli mer sju då :S

2011-03-07
20:07:41

Bilder från min födelsedag :)

2011-03-07
19:53:06

Näst intill död..
Fasen, inte kul att vara sjuk asså.. Om jag inte nyser så måååååste jag snyta mig ca varannan minut! :O Är helt öm runt näsan nu. Och alvedom hjälper inte längre mot min huvudvärk.. blääää..

2011-03-07
10:15:59

Sjuk nu
Usch, de är jobbigt att vara sjuk :(.. Somnade vid 18.00 i går och vaknade vid 2.00 i natt. Va as hungrig så jag åt lite sen la jag mig och somnade om. Väcktes av pappa sen vid 7.00 sen somnade jag om en stund till. Nu ligger jag och tittar på andra chansen på melodifestivalen. Pappa tyckte jag skulle ut och gå för att hämta min historia bok hos mamma och ta ut Lucas lite. Men nej, är för hängig för det..
Ska nog hoppa in i duschen om ett tag, sen blir det en film :)

2011-03-06
14:40:08

Börjar bli sjuk
Hejsan! Har inte bloggat på ett par dagar nu men jag har verkligen haft fullt upp med att fylla år ;).
Min födelsedag var jätte mysig! Fick god mat, god tårta :) och fina presenter.

Jag fick ett par skor, ett par jeans shorts, en handväska till balen (av Madde♥), en sjal, ett skärp, en sy maskin?! och pengar :D. fick pengar av pappa för att köpa ett gymkort. Så nu funderar jag på att köpa ettårs kort :) på friskis.

Igår hade jag fest hemma också! Jätte kul om man frågar mig! Vi dansade massa, pratade, åt och åt igen, pratade och tittade på film :D Suveränt! Tack till alla som kom! Puuuuuuuuuuuusss!♥

Fast i dag när jag vaknade mådde jag inte så bra. Kända av i går att jag hade ont i halsen.. och över natten blev det värre. Så är snuvig ont i halsen hostar lite och ont i huvudet :( Inte så kul. I dag vet jag inte exakt vad jag ska göra. Blir nog ligga inne och läsa både bok och läxa.. Fuuuuck! Kom precis på att jag glömde både laddaren till min kamera och min läxbok hos mamma! Måste åka dit och hämta dem sen då :O

2011-03-04
10:42:28

Tårtaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
NU är de ju så här att jag fyller år i dag! Så nu är jag 17 8-). Sitter just nu i skolbänken på en historia lektion. Ganska rolig för en gångs skull :).

I kväll ska vi hem till mamma och fira. Kul, och jag får äntligen äta sötsaker! :D Så ska vräka i mig tårtan som jag får :P. Sen så kommer LUdvig hänga med hem :D Ännu mysigare än någonsin!

2011-03-03
22:17:50

Jääääääsp!..
Ligger och pluggar lite historia. Men är så sjukt trött så jag somnar snart över boken!


Hade spanska prov i dag då. Det gick åt helvete.. Första ig jag kommer få.. Efter provet bråkade jag och cp läraren.. Hatar henne! Det finns ingen värre människa på denna planeten! Uuuuusch.

Jag har ju disulexi. Det fick jag reda på i början av förra terminen. Så när hon sa att vi inte hade mer tid så gick jag fram och frågade om jag fick mer tid eftersom jag har de. Hon bara -Nej?! Och så frågade jag varför. Hon ba "nä men det vet inte jag att du har". Men hallå!!? Jag har sagt det till henne två gånger, jävla kärring. Även min lärare har sagt till henne! -.-' . Sen så sa vi massa saker. T.ex sa hon -"Jag har tittat på dig under hela provet och sett att du inte kan, så du kan inte komma och säga att du vill ha mer tid".  Man ba hallå!? Hon tittade inte alls på mig!

Sen berättade jag för henne att jag KÄNDE att hon dumförklarade mig och tyckte jag var dum i huvudet rätt ut sagt. Och då fick hon pcyko utbrott. Och ba -"Du kan inte stoppa ord i munnen på mig! Det gör jag inte alls! Jag ska prata med din rektor och din mentor!". Jag svarade att det fick hon gärna göra, för jag ville också prata med rektorn.. Då började hon fjäska helt plötsligt. Jag sa " vi prata med rektorn", sen vände jag mig om och gick..

2011-03-02
21:52:42

Känslomässig dag.
Mmmh, så blir det när man är tjej...

Har precis lagt mig. Har mensverk, och är inte på bra humör... Får nog bli att läsa lite Twilight innan jag somnar.
Kisses

2011-03-02
10:23:50

Känner för att börja gråta nu...
Fyyy fan. Hade filmat massa med min kamera, typ när jag var i sälen, när jag surfade, när jag va på Lucas fördeledagskalas. Allt, ALLA filmer är borta!!! :'( Jag la över allt i datan för någon dags sedan. Sen raderade jag allt i kameran. Men inte en jävla f*tt film!!!!!!!!!!!


:'( :'(

2011-03-01
15:03:00

tuesday!
Sitter på sista lektionen för dagen, matte. Skönt, jag är färdig med alla uppgifter man ska för den här dagen :) och jag pallar verkligen inte jobba mer :S är typ 20 min kvar..

Åh jag är jätte glad för jag ska åka till Ludvig älskling efter skolan! hihii :D



Kommer några bilder sen jag surfade i Sälen också!