ericakarlberg

2011-02-28
22:07:38

den går inte fortare än 250km/h
Haha pappa var precis och hämtade mig hos mamma. Ja, ni som vet avståndet mellan mina föräldrar vet att det inte är så långt. Max 5min med bil! Men ändå kunde pappa köra i 130km/h på den lilla isiga vägen xD. De kittlades i magen fan :O.
Sen sa pappa, du som ska övningsköra i den här bilen... Du den går bara i 250km/h, över de så stängs den av.. Jag frågade då varför  jag skulle åka så fort? -Jo om du är riktigt skitnödig så att det krisar så lär du behöva vet! ;) hahahahha xD

Han dessutom se den första vilda räven i mitt liv på vägen också!
Nu ska jag packa upp mina saker och gå och lägga mig. Puss

2011-02-28
20:28:07

Spanska skit..
Spanska är ett förbannat tråkigt ämne! Fan, och de hjälper inte att ha skolans Hitler till spanska lärare heller! -.- ,, När fyy fan för det. Har prov på torsdag och ja.. hur detta ska gå får vi se. Har inte fattat ett dugg sen vi började i 1an.. Sitter o ska plugga till detta nu, men jag vet fan inte vart jag ska börja eller något :S bläää..

Ska iaf sart åka till mamma och häma mina saker.

2011-02-28
13:27:13

Måndag.
Min helg
I fredags var det jäätte mysigt! Kul att träffa kompisarna♥ tyvärr åkte typ alla hem på kvällen :/. Jag var as speedad! Drack en sån där energi shot, och ja jag fick energi xD. Men när det tog slut så däckade jag direkt xD.
De var bara jag ocg Robin som stannade hos älskling. Nästa dag umgicks jag med dem , sen åkte jag en sväng till Tove och några till. Sen gick jag hem till Ludvig. Söndagen vaknade vi ganska sent. Tittade på film sen stack jag till A6 för att leta födelsedags present till mig själv^^. Hittade ett par tuffa skor :). Ska väl försöka hitta något mer som jag kan önska mig ^^.




Nu är det måndag och jag är fruktansvärt trött, o lite sängig :/. Tung o ont i huvudet, fryser o lite förkyld. Sitter på engelska lektion o håller på med gramatik. SÅ jävla tråkigt , är så himla dålig på engelska :(...

2011-02-25
16:42:12

FREDAG!
Hihihi nu äre fredag igen! :D
Chill dag i dag faktiskt ^^. Gjorde ett matte prov i dag på allt vi har haft. 2,5 timmar satt jag där.. Åh vad jobbigt de var, att räkna så länge är trögt. Men ändå gick det ganska fort :). Efter det fick vi underbar mat♥ (matvraket sjäälv) Vi fick inställd matte sedan. För vem orkar räkna matte efter ett sånt prov lixom? :O Sen Lyckades några i klassen övertala engelska läraren så att vi fick inställt :D. SÅ vi gick o fikade, några i klassen ;).

Nu är jag hemma hos Ludde. Ser ut som en hottentott.. Lite flätor här o där o lite utsläppt xD. Det ska bli filmkväll här i kväll :D. Kuul!

Så ser min härliga fredag ut :'D

Puuuuuuuuuuss♥

En söt bild på Ludde :*

2011-02-24
15:33:57

Måsten.
Usch har så många saker jag måste göra. Men har ingen lust i huvudtaget att göra något. Orkar bara inte.
När man har mycket press på sig att göra massa saker så blir det inte bra. Jag blir fan helt orkeslös, ingen energi till något :S. Har lust till att göra svenskan, men de är inte det jag ska prioretera först. Den har jag fortfarande tid för att göra, men det är de ända jag känner för..

2011-02-24
12:43:44

Fucking perfect
Det är dagen låt för mig i dag, sitter hemma och pluggar inför de stora matteprovet i morgon.

2011-02-23
10:17:18

:S
Jag bllir rädd när jag läser min bok. Den är så obehaglig.

2011-02-22
19:36:24

hahahahha
jävla bra att jag skriver fel namn på boken xD. Ahh, då märker ni hur trött jag är (A)
MÖRKRÄDD heter altså boken

2011-02-22
18:31:40

Ligger i sängen och myser
ska snart börja läsa min svenska bok. Lite läskig bok ^^ Mardrömmar heter den. As mysigt att ha på sig morgonrock och tofflor (A). Usch, känns som jag borde rå plugga något (förutom att läsa den här boken), men jag har verkligen inte orken! Är sååå trött..
här är jag med boken då ;), ser mysig ut va? ;)

2011-02-20
13:29:50

packa in i bilen nu
Har packat färdigt, ska bara in med allt i bilen nu. Sen bär det iväg hemmåt. Det har varit jätte mysigt här uppe, lite för lite dagar bara. Men de ska bli skönt att komma hem med :) Saknar Ludvig<3 Och i morgon drar skolan igång igen. Usch, palar verkligen inte :(.

Aja, nu ropade mamma att vi ska sätta igång.
Puss♥

2011-02-18
21:16:17

Madde kammar håret
Hej och hallå! Är i Gävle nu hos Madde!♥ :D
I går när vi åkte upp besökte vi Stockholm :). Vi var på Terakotta museum (eller hur de stavas). Sen parkerade vi på sveriges dyraste parkering och gick en runda på stan. Parkeringen kostade bara sådär 10kr för 8 min, inte farligt??! Vi blev lite mer än chockade när vi betalade 180kr...

I dag har vi varit på ett till museum, ett fängelse museum. De var riktigt intressant faktisk! :D Sen gick vi en runda på stan. Madde o jag tog även en sväng ut, o gick i 45 min :)

Nu ska de bli film. Bring it on! Så härlig film!

2011-02-17
02:27:29

Du är gullig =)
Hallej hallå! Ligger här bredvid älskling. MYS! Har precis tittat på kissies blogg för typ andra gången i mitt liv xD. Hon är ganska patetisk. O så tror hon verkligen att hon är tjock. Man ba?? :S

I dag har det inte hänt så mycket. Har bara myst med Ludvig :) framför datorn och TV:en. Gick en sväng till Netto också o köpte natur godis. Fanns dock inte så många goda sorter :S. Dyrt är de som in i också..

I morgon drar jag iväg till först Stockholm, sedan Gävle. Skulle egentligen åkte i dag men det strulade en del.. Men nuså :D Så ska upp vid 06.30.. Omg klockan är 02.23 nu!! Fuck, snacka om att jag kommer vara död i morgon! :O
Jäg längtar iaf tills jag är i gävle! Saknar Madeleine, mormor o morfar JÄÄÄÄÄTTE MYCKET!♥ Så ska bli super mysigt :)


Skickar med en bild från i somras

PussPuss

2011-02-14
23:20:11

Alla hjärtans dag <3
Som sagt, i dag är det alla hjärtans dag. Det har varit en mysig dag. Vaknade upp bredvid min älskling, vi åt en god frukost till en bra kärlek/musik film. Sen duschat och åkt hem till mig. Åt god mat här, tittade på en till film med älskling mamma o Henrik. Den var lite bra faktisk, men lååång! Även sorglig :/. Men jag gråter till de flesta filmerna så ^^. Sen har vi även fikat o ätit lite polkagrisar :).
Egentligen skulle Ludde bjudit mig på bio+mat. Men så blev de inte, så nu kommer jag vilja ha en helkropps massage ist!

Hoppas ni andra har haft en mysig o rolig alla hjärtans dag!
Puss!♥

2011-02-12
14:02:18

Mongo? xD

Våra rätta jan! xD


Sitter och tar massa roliga bilder. Ska städa lite snart, är jätte dammigt på golvet ^^.

Sen blir de in till monkitown, sedan till Millie m.fl. i gränna! :D

Puss♥


2011-02-11
22:17:31

I´ll be there and whait fore you



Har suttit o kollat igenom en hel del bilder. Hittade då en hel del ^^. Här är ett ex. ;)
Bilden är tagen av Emil Israelsson.

2011-02-11
22:09:34

Mys
Sitter vid min stora dator hos pappa, Kokkosnöten sitter med skoldatan o allt är mys :). Har tagit de lugnt hela dagen. Köpt present till Lucas som ska ha födelsedagskalas på Monkitown i morgon :).

Blev inte så mkt sova i natt. Josse var på besök, o vi kunde inte sova.. Så jag sov 2-3 timmar i natt :S. Så har inte ens orkat göra något ^^.

Snart blir de säkert någon film o lägga sig :)


2011-02-09
21:32:40

åååååååhhh... vilket hat jag känner!!!! :@
Jag haaaaaaaaaaaaaaataaaaaaaaaaaaaaaaaaaar iTunes!!!!!!!!!! Asså det är så jävla meningslöst så jag döööör! Varför kan de inte vara som alla andra??! Inte komplicera allt!!? har suttit säkert över 2 timmar för att försöka fixa lite med några låtar mm! Men den här jävla skiten... finner inte ens några ord....

2011-02-08
20:46:17

lilla vännen
lilla vännen är sjuk. Han har feber :/ Har märktshela eftermiddagen att han inte mått super bra :/. Men han verka må bättre nu :D. sitter och dansar här med mig :D.

Ska kanske iväg o träna på gymmet med pappa. sen hämta mina saker hos mamma.

Kommer några bilder på oss , togs för några veckor sedan


PUUUUSS!,.


2011-02-07
15:08:56

ojojoj , nu är jag trött..
siTTER (ups. caps lock) på historia lektion nu. Är jäätte trött! :S kan typ somna när som helst. sarasarasarasarasarasara - skrev sara...
Får damp på att Josefine just nu är på väg till Thailand! Lixom ba, TA MED MIG!!!!?
Har en idrottslektion kvar nu. Sen ska jag hem, o ludde följer med mig hem :'D så ska jag till pappas jobb för att göra valen till kurser i skolan.

2011-02-03
18:36:32

Bagaren (H)
Jag har precis bakat kärleksmums! Och ja jag ska fuska lite nu eftersom jag har bakat så ska jag få äta en!
Det kanske kommer upp en bild om jag listar ut hur jag ska få upp mina bilder på datorn från min kamera :)

2011-02-03
14:17:30

Ragnar är översexuell ;M - Björn Rosenström
Hahahha älskar hanns roliga låtar, lyssna på dem vetja! :D Värsta random låtar xD


Känner att jag behöver skryta med att jag är bara några centimeter nu för att komma ner i spritt ;) O jag va nära att komma ner i spagat i dag efter dansen också! :'D

Nu ska jag plugga lite♥

2011-02-02
21:45:38

Hårfärgen.
Har slingat håret nu.. Asså.. Så mörkt o grå aktigt :(
Men det var det bästa för håret.



2011-02-02
17:47:29

En ledig vecka
Får börja med att säga att jag verkligen inte haft orken att ens sitta vid datorn! Man har ju ett annat liv också ;). Sen var det ju som så att jag var i underbara sälen förra veckan. Skit mysigt, men det fanns en kille som hyrde ut utrustning.. Asååå , åååh blir bara sur jag tänker på honom -.-'. Han har jätt mig men för livet :O. Nä men iaf ^^.
Han kunde typ ingenting kändes de som, o de var två andra som jobbar som en som hyr ut som skulle ta ett snack med honom xD AHAHAHHAHA!

Veckan bestod av att åka skidor sön-tors. Eller nej, vi var faktiskt o badade hela dagen på onsdagen :). Där jag fick lära mig surfa! :'D De hade byggt upp som en backe där de sprutade vatten. As kul! Men fick jätte ont i kroppen (träningsvärk). Fredagen bytte jag till snowboard :). O varje kväll spelade vi Chicago (kortspel). Hahah jag som inte änns gillar kort :P. Sen hade vi det allmänt mysigt i backarna o i stugorna, o på våra namnsdagar ^^.