ericakarlberg

2010-08-31
20:22:54

I wanna boom bang bang with your body yo.
Ja nu var det ett tag sen jag la in ett inlägg :S. Har inte kommit in att sitta så mycket vid datan än, sen har det verkligen varit fullt upp! Skolan tar jävligt mycket kraft. Speciellt när man har 5 dansträningar och en idrottslektion i veckan. PLUS vanliga lektioner! Sen har jag sovit ganska mycket hos min älskling :). Och då brukar jag inte vara så osocial och sätter mig vid datan ^^.
I dag i skolan hade vi första idéhistoria. De va awesome i dag :D, vi dansade typ primitiv afrikansk dans (som vi i grupp fick komma på själva). Grupperna fick olika teman, och min grupp fick parning xD. Sen moder dans på nästa lektion :D det är as kul! går dock ganska fort så man måste verkligen gå in och ge 100%. Sen 10 min på sig att stretcha duscha byta om och springa till klassrådslektion -.- JOBBIIIIIGT! På svenskalektionen gjorde vi jobbig diagnos :( , matte va chill :) gillar vår lärare! Carter Arnold från texas :D.
Sen skyndade jag mig till tåget och gick direkt till frissan och klippte mig och gjorde lite ljusa slingor i håret :)
Nu känner jag bara för att sova!! Men ska väl hänga med till gymmet och köra ut mig ännu mer^^.
PUUSS♥

2010-08-24
20:09:10

aaaah :@ g395u4¨qo gnqäba vnäDGCn
Är riktigt pisst off just nu! Var nyss på dansledarmöte. Mmh och där så skulle vi få reda på vilka som ska ha vilken grupp mm. Då räknar de upp först för vaggeryd, så den ska ha den gruppen, och dom ska få den som jag kanske skulle ta hon fick den gruppen (som jag visste) och sen hon får ta högstadiet. Och ja ba, WHAT?! 4ot4+qyå¨3 åv Fick värsta chocken först lixom ba jaha, har dom glömt mig eller något? :S. Men nej. Jag ifrågarsätter och får till svar att de är GANSKA många som går i den årsgruppen som ska dansa. Så det KANSKE bli två grupper ocj isf får jag den gruppen! Man ba jaha?! Fan jag va dansledare förra terminen, och så får tre nya grupper men inte jag.. ÅÅååååhgh grrrrrrrrrrrrrrr och morrrrr.. Blir så jädra sur. Har typ tänkt på massa låtar o så under sommaren i onödan nu känns det som...................................

Aah men skolan va väl bra i dag. Har inte riktigt kommit in i det än. Men de var riktigt roligt att ha vår första danslektion :). Hihi vi har dans varje dag förutom måndagar då jag har teater och idrott (L).
Fick även träffa min älskling en sväng i dag. Han bjöd mig på subway :D:D:D sååå sött :*.
Älskar dig Ludvig! <3

Så nu ska jag lugna ner mig lite, måste de nu när jag ska klippa Marcus hår. Sen blir de nog ringa till älskling=)

Puss♥

2010-08-23
19:25:24

Har tråkigt!
Rubriken säger allt. Jag har as tråkigt! Händer inget.. Satt lite vid fb tråkigt, inget kul på bloggen, spelade lite Robot Unicorn attac hehe, men förlorar, de är inte kul då.
Har gjort en ny spellista på Sportify :) me like!
http//open.sportify.com/user/s%c3%b6%c3%b6%c3%b6%c3%b6tnoooos/ålaylist/4thlujQI2LtGbeBXDp0CFF   ( Feeeel! )
Fick skriva det för hand eftersom jag har gjort listan på min andra dator, och nu när jag har skrivit dit hela (något är fel i den) var jag smart och loggade in på den här datorn.. Kan jag inte vara smart fortare!? Länken är HÄR
Någon som har något förslag på vad man ska göra? =)
puss♥

2010-08-22
23:31:01

Kvälls inlägg :)
Jahopp, skola i morgon igen =). Ännu inte en vanlig skoldag utan jag börjar vid halv ett, men ska nog gå på lunchen och träffa mina klasskompisar ^^. En del börjar halv nio, och en del halv ett^^. Innan dess blir det ner på stan eftersom jag inte han till a6 i dag innan det stängde... Sen hem och träffa Amanda och hjälpa henne med hennes dans.
Har nyss tittat färdigt på Mission impossible. Första filmen i fredags, tvåan i går och trean i dag! Riktigt bra filmer, som man kan rekommendera till de som gillar action :D.
Nu ligger jag här bredvid min älskliiiing :D jag bloggar och han tittar på en väldigt tråkig film, tror jag (a'. De två första filmerna i den film serien va dåliga iaf xD. Fast jag tror att han oxå kommer somna till den här filmen som jag gjorde i går^^. Han har jue faktiskt jobbat massa i dag =). Så han lär vara så pass trött att han inte borde bry sig om den :P.
Aja ska titta lite på filmen så jag somnar fortare.

♥God natt

2010-08-22
14:17:14

Gåååågågågågågågååå
Fan hade tänkt att gå ner till stan här ifrån luddes fars hus och leta efter något nytt att ha på sig i morgon innan Ludvig slutar jobba i dag. (Eftersom jag inte kom hem i fredags så kommer jag ingenstans om jag inte får skjuts eller gå, Sommar kortet har jue gått ut och jag har inte fritidskortet -.-). Men nej, fucking jönköping ska vara stängd på söndagar! Som tur så är Luddes pappa mycket snäll och säger det innan jag går att det är stängt =). Ist så sitter vi och pratar om skolan, nya schemat, resor och skidor mm. Sen så frågade han mig om jag vill ha skjuts ner ist :D haha slipper gå :3. Ska väl gå sen från stan till a6 efter jag och Ludvig har matat tjockiskatten, så lite gå blire ändå =).

Bild från när jag och Ludvig gick och matade tjockiskatten i går =)

Bild från hemvägen efter jag och Ludvig matade tjockiskatten i går =)


2010-08-21
20:04:18

Film i jacuzzin!
Slö dag i dag :). Dagen har än så länge bestått av att titta film, gå och mata en tjock katt, gå och nu ska jag och älskling lägga oss i hans jacuzzi och titta på Flyckten från New York. Vi ska väl även fortsatta med att titta på film hela kvällen. Och äta morötten och dipp<3 blir väl även popcorn (a' .

Går dagen i skolan va ganska bra :) kändes bara så jädra wierd. Lixom det här är min nya klass som jag ska gå med i tre år :O och lokalerna är som världen labyrint. Seriöst, kommer inte hitta till en enda lektion xD

Ludde har fått något ryck nu så han hoppar hage på mattorna här i huset ^^. Ska nog gå och checka till så vattnet blir lagom varmt :)
Puss :*


2010-08-20
08:53:27

OMG!
STår här med plattången i högsta hugg och plattar håret fast jag inte får det xD. (frisören sa det till mig) Är så... man kan fan inte beskriva kännslan, typ nervös, glad, sprallig, rädd och massa :S. De är jue första skoldagen i dag. Ska börja estet dans :D <3 Så jävla roligt! Det är bara Nicole som jag vet vem det är från innan. Sen är resten sånna som man får lära känna xD. Ska ta bussen vid 09:15 (från ludvig) och möta Anna :) så ingen av oss går själva. Tyvärr har jag glömt min lapp på kylskåpet hemma så jag vet inte i vilken sal jag ska vara i :S
Måste skynda mig nu att sminka mig!
Önka mig lycka till :D
pusshej :* <3

2010-08-18
22:20:46

Blekning!
Japp, jApp JAPp, i dag vaknade jag 08:30 och mötte anna vid kvart över för att gå till vånan gaaamla skola :D skulle först förbi hos mig och hämta en bok som jag hade glömt att lämna in till skolan (a' . Men väl hemma hos mig var det låst och jag hade ingen nycket så vi satt ute och pratade ist :). Sen följde Anna mig ner till  salong Mattis. Vi satte oss där och väntade en timme innan han började med mig, då var Anna tvungen att gå. Mattis blekte då min hårbotten, fick sitta med medlet i värsta länge kändes det som medas han tog några andra kunder. Sen sköljde han ut det och så fick jag föna det själv xD. När det var färdigt hade det kommit så många kunder så jag tog lunch 30 min och kom tillbaka för att bleka resten av håret. Självklart hade det kommit nya kunder så fick vänta ännu en stund. Var sedan färdig där strax innan 16.00 då jag fick gå till jobbet och börja jobba.. TrÅÅÅÅÅkigt! Är så jävla trött på att måla den där jävla konteinern -.-' . Iaf vid sju sen så kom älskling :D:D:D:D:D:D satt då på jobbet till nio... då vi åkte och köpte dipp, pepsi och naturgodis<3 Hem gjorde i ordning morötterna och gick upp nu för att titta på film :). Men ville blogga först så Ludde sitter här o titta på en cpfilm och äter upp allting xD jaja ska välja en annan film nu
pusshej :*

2010-08-17
23:51:22

Trött!...
Hej bloggen, och ni som läser :) i dag har de varit värsta jobbiga dan. Ställde klockan på 07.05 men gick inte upp förrens typ kvart i åtta (a' . Så går de när man är trött :D. Fick sedan cykla ner till jobbet och var där strax efter 08.30. Målade ända tills jag fick hänga med och visa vägen för pappas arbetare vart min mamma bor där vi hämtade upp min lillebror. Marcus och jag jobbade en stund sen lunch, och sen jobbade jag fram till 18.30. då orkade jag verkligen inte mer och trodde att pappa kunne skjutsa hem mig på en gång men nej då skulle jag köra bort bilen och tanka den xD omg krångligt! Men jag klarat :'D.
Bar sedan hem för att vara barnvackt till min andra bror Lucas 19 månader. Var ute en sväng med honom och träffade min efterlängtade ANNA PANNA! <3<3 :D . Hon följde med hem och pratade en stund sen gick hon hem :).

Och nu ligger jag här med min nya bärbara data jag fick i dag :D eller den är väl inte direkt ny, men för mig är den de iaf xD

ska nog sova strax , ha det bäst och Godnatt
pusshej :*

2010-08-16
21:10:43

Lisseberg är underbart!
Halli hallå, mitt andra inlägg! I går var jag på Lisseberg med min lillebror Marcus, mamma och Henrik. Riktigt trevligt! Fick gå upp värsta tidigt :O Halv nio är ganska tidigt när man va uppe till fyra kvällen innan.
När vi väl kom fram så var det världens längsta kö för att köpa parkeringsbiljett. Den började och sen fortsatte den i en oändlighet. Vi sprang runt där och åkte massa karuseller tills det började spöregna. Gick då in på GASTEN, som inte alls va läskig den här gången :S.
Åt sedan på Burger King, och knarkade Huvudtablett då mamma skrek till och sa "Kanonen gick sönder! :O, Den åkte upp för halva backen och fick tydligen inte tillräckligt med fart så den åkte tbx :S. Läskigt, tänk om man själv hade suttit där lixom. Även Lissebergbanan hade stannat så folk hade fått klättrat på stegar ner eller något. Iaf sen fortsatte vi att åka tills det stängde :). Sov hela vägen hem till Ludvig älskling<3 Vi tittade på Karate Kid, en jätte bra film tycker jag :)

I dag har man varit hos tandläkarn sen gått på a6 med älskling :). Nu ska jag titta på Vampire Sugs med Marcus
Pusshej :*

Bilder från Lisse :D


2010-08-15
02:06:46

Erica is in da house!
Nu har även jag gått och skaffat mig en blogg! Fick ett ryck och kände för det helt enkelt!
Just nu sitter jag hemma hos min älskade Ludde tillsammans med Linnea, är helt slut efter att ha varit nere på Vätterfesten här i Jönköping i tre dagar! Fattar inte hur jag ska orka med Liseberg imorgon, tredje gången denna sommarn. Men det får väl bli att sova snart så jag är lite utvilad åtminstone.
Så jag säger godnatt nu, pusshej! :*

Bjuder även på en bild på mig! ;)