ericakarlberg

2010-11-30
20:20:10

Tisdag.
Åh har jätte ont i huvudet :(. Inte kul någonstans.. Är hos älskling nu och vi ska väl lägga oss och titta på en film. Tror jag kommer somna. Orkar inte vara vaken. Men ska försöka.
Annars har det inte hänt så mycket i dag. Eller jo jag missade bussen i morse! :O Jävla buss var typ 2min tidig, och jag va lite sen.
Sen så har de varit kör, de gick inte så bra :(. De gjorde för ont i huvudet när jag sjöng.
Ska byta om till varma myskläder :)
Puss

2010-11-29
13:37:57

Har man en tradition, så han man!


2010-11-28
10:52:59

Söndag, Första ljuset är nu tänt
God morgon allihopa! Asså shit, jag kan inte fatta att de redan är första advent! De här året har gått så snabbt :O
Men önskelistan är redan klar (A) och lyder..
Önskelista:

Systemkamera/digitalkamera
Morgonrock
Stor rosa väggklocka
Rough från Mary Kay
Plattång
Kläder
Pengar


Haha kommer inte på något annat just nu xD

2010-11-27
16:32:42

MysLördag
I går gick jag hem tidigare från skolan. Mådde verkligen inte bra, migränen hade lixom inte släppt. Åkte hem till Ludde och sov några timmar. Sen så gick vi på bio. Tittade på Herry Potter. Den var faktiskt väldigt bra :D. Åkte sen hem och sov hos mig.
Har nu färgat eller, blonderat Luddes hår :). Sitter och väntar på resultatet bara. Ska sen hem till honom och titta på film :).
I morgon är det Jönköpings Marknad! Missa inte de ;D
Puss♥

2010-11-25
12:41:55

Saknar de här långa håret!

Tyvärr är det inte någon bra kvalete på bilden , men man ser helheten :)
Ska fan spara nu som fan :O klippa det regelbudet,
de man ska göra, för att nå målet!

2010-11-25
12:18:30

Torsdag. död
Efter skolan i går när jag satt på tåget började jag känna mig jätte konstig. De var som jag var bländad, jag såg lixom inte :S Skulle blugga på lite balettglosor men jag kunde inte läsa :S Fick även sen jäääte ont i huvudet.
Gick hem sen, helt borta, kände ingenting. Gick väldigt sakta för att de inte skulle göra för ont i huvudet. När jag kom hem så hittade jag inte rätt ord, sa fel och glömde massa ord. Mamma trodde de var migrän, så tog en tablett. Somnade vid 17.00 Vaknade sedan 15timmar senare! :O Hade fortfarande ont i huvudet och har de nu med, men kan iaf prata normalt :). Men fan va läskigt de var! Kände som något gått sönder inne i huvudet.
Sitter nu och lyssnar på jullåtar med mamma, myyys!

2010-11-24
10:01:02

Onsdag. Nu blir det fotostory!
Har data, haha men inte med min egna dator för den är hemma! Fick låna Saras ;D. Sneeeeligt!

2010-11-23
12:06:57

Tisdag. Sankta Lucia
Nu har jag och Sara övat på våran solo låt :). De låter väl hyfsat bra, har snart svenska och sedan matte prov.. inte så kul :/.
Har föresten blivit 1700kr fattigare :(. Var på Ullared i går och shoppade massa roliga saker :D. Men de känns jobbigt att veta att man inte har några pengar kvar :O. Köpte: Snowboard byxor och jacka, julklappar till Marcus, mamma och pappa, en tröja, ett par tights, en bh, mobilskal mm :)
Puss♥

2010-11-20
23:19:22

Lördag & Ny design!
Åååh vad kul de var med dansuppvisning i dag! :D Men de var helt sjukt, alla dansbilljertterna tog nog slut på 5 min :S Och då hade inte någon av de jag kände som skulle kolla på mig fått biljetterna :S. Men som tur var så kände vi anden som fixade ljuset, och då fick de stå där uppe :D
Aja, Myskväll i kväll med Ludde, mamma, mormor och nu även Marcus :) Ludde har även designat min blogg :D Jag tycker han är riktigt duktig! Jag fattar knappt själv ett dugg xD
Puss på dig älskling!♥ Så om ni vill ha hjälp med er blogg kan ni alltid kolla med Ludde!


2010-11-19
21:11:40

Dansuppvisning i morgon på PBdagen!
Japp i morgon smäller det, vi har våra första dansuppvisningar i skolan! Skolan öppnar vid 10.00. Våran första föreställning är klockan 11.00 då det bjuds på 8 olika danser. Andra dansföreställningen är 12.30! I mellan tror jag att det är 2 teaterföreställningar ;). Biljetterna hämtar man i matsalen (Linden) i andra byggnaden. Det finns inte så jätte många biljetter så var där i tid!
Puss♥

2010-11-18
21:00:41

Torsdag. Massa kläder till mig!
Mormor kom till mig i dag! Har gått på stan med mormor och mamma. Hittade några saker där :).
På Akademinbokhandeln hittade jag 3 böcker. De var 10kr/st!!! Så köpte några :D. hoppas dom är bra ^^.
Vi åkte sedan upp till a6. Ludde hade nämnligen varit där och sett att det var halva priset på allt i butiken på BikBok! Tyvärr var det bara i dag som erbjudandet gällde ;).
Men ååååh vad det fanns mycket! :D Köpte ett par mysbyxor och en sån där lurvig mössa som är modern nu :D
Sen köpte mormor en klänning, ett par tofflor och ett par tights till mig, som jag tror jag kommer få i julklapp -.- . Vill ha det nu! :O
Men nu måste jag lägga mig och plugga Historia.. Ska göra mitt historiaprov i morgon.
God natt, PUSS♥

2010-11-17
21:08:49

21.06!!
Jag är duktig! Jag ligger i sängen nu :). Fast får inte sova riktigt ännu :(. Måååste plugga spanska..
Varför är spanska så tråkigt så att man vill hänga sig själv? Och varför har just min spanska grupp fått en cpTant till lärare??!! :@
Puss♥

2010-11-17
17:50:30

resultat

Jätte dålig bild. Men är dåligt ljus inne och min mobilskamera suger! -.-


2010-11-17
17:26:35

Onsdag 17.26
Sitter och fixar naglarna. Gör fransk manekyr :D. Usch har verkligen jäääätte ont i hela kroppen! Inte en enda muskel i kroppen som inte har träningsverk xD.
Ska nog hoppa in i duschen senare och plugga lite franska balettord! Kan inte franska! -.-

2010-11-16
17:51:50

100de inlägget! :D
ÅÅh jag är nu uppe i 100 inlägg med det här! :D
Sitter hos Ludde nu och gör inte alls mycket. Pallar liksom inte att plugga :S. Är redan slut i huvudet. Får bli om en liten stund ist.



Tittade nyss på bilderna på mig på fb. och ååh vad jag saknar mitt långa bruna hår!
Varför blekte jag det? Kan jag ha gjort något dummare?
Jag har redan sliten kvalité på mitt hår. Sen intensiv blekte jag det.. Slutade med att mitt hår blektes sönder på sina ställen. Ändå gjorde jag de hos en frisör :O. Han borde ha sagt till mig, och inte gjort de! :(
Har nu iaf bestämt mig för att att tona håret till mina naturliga hårfärg. En toning är faktiskt ganska bra för håret. Iaf de bästa i att byta hårfärg. Sen ska jag låta de bara växa ut. Efter de får jag slinga/färga det :)
Men det här känns verkligen jätte jobbigt! Tänk om de blir jätte fult (som de känns som).. Då måste jag ha de så :(
hemskt..
Gör aldrig samma misstag som jag!

2010-11-15
09:22:31

Inte så bra att försova sig...
Sitter i sängen nu. Har gjort färdigt svenskan. Jag vaknade 08.22 i dag och jag börjar 08.00. Närmaste tåg/buss som fanns då går 09.50.. Inte så bra. Men jag har iaf hunnit med att göra svenskan klar och de kommer att vara första lektionen för mig. Teater uppvisning. Jag ska spela Medea i berättelsen om Medea :P. Aja, måste borsta tänderna nu.
PUSS♥

2010-11-14
22:31:17

Händelserik helg! Som t.ex. blivit förhörd av polisen..
Hej bloggen! Och dess alla läsare ;). Har inte haft tid att uppdatera mig. Men här kommer en kortfattning av min helg.

Fredag: Skulle till Norrahammar på filmkväll. När jag stod där så ser jag en polisbil åka sakta på gatan med alla strålkastarna på. De släcker den starkaste lampan och sen kommer en polis utspringande ur bilen. Han hoppar över stängslet, springer över tågspåret, upp på perången och springer fram till mig och frågar vad jag heter. Jag måste ta fram legitimation. Sen börjar han fråga mig massa om jag har sett någon annan tjej i röd jacka osv. Han ba: Det är jätte viktigt att du berättar!!! Sen efter de åkte jag iväg på filmkvällen. De va jätte mysigt.

Lördag: Vaknade hos marcus. Åkte in med Ludde till stan för att han skulle köpa en miniplattång. Skulle även kolla vart nordicclub låg. Åkte sen hem och städade för pappa hade bjudit hem några polska kompisar. Hahhaha de gick villt till xD. Eftersom Ludde har fyllt 18 så fick självklart han smaka på "lite" dricka. Hmmm. När vi skulle sova hade han nog tagit över 10 shots xD, och han skulle jobba nästa dag.. De klarade han inte av och sov kvar här ist.

Söndag: Myst framför TVen, käkat glass och billys. Sen varit hos farfar :) Nu ligger jag i sängen och ska egentligen plugga, men... Jag är så dålig på att plugga under helger/lov.. Inte bra :S

Jaja, måste typ sova nu oxå.
God natt, PUSS♥

2010-11-12
16:20:27

Slut efter den här dagen!
Jag har faktiskt jobbat as bra i dag i skolan :P. Varit uppmärksam och massa :D Men de känns verkligen i huvudet. Nu är jag okoncentrerad och trött ist xD. I kväll Ska jag till Norrahammar på filmkväll. Ska väl bli mysigt, men är så trött så jag kommer nog vilja sova tidigt :S

2010-11-12
09:35:06

Historia..
Gött, hade sovmorgon i dag igen (H). Sov ända till 07.15!! :D Satt sedan och pluggade på bussen. Trodde att jag skulle ha mitt historia prov nu , men nä de får bli nästa vecka. Så i dag blir det bara engelska prov :S. HAhah vi får bara 20 min på oss att göra provet.
Nu måste jag spela robot unicorn attack en gång innan vi börjar :D


2010-11-10
20:23:55

Gött, då var man 200kr rikare :)
Usch vad kallt det är! Funderar starkt att ta på mig vantar :S. Har så fucking kallt på mitt rum oxå! Mitt elem,ent har inte hitils viljat sammarbetat -.-'
I dag va de en nice dag. Sovmorgon , sen en lam datalektion som vi typ gjorde vad vi ville på. Sen rytmik utan lärare. Fick bara instruktion. As kul blev det! Min grupp dansade tango med sopkvastar! xD
Efter skolan har jag inte gjort så mkt, har typ klippt Stefan. Han är en av mina stammiskunder :P. Fick 200kr, så värt att va frissör ;O

2010-11-10
08:10:42

Aldrig fel att ha sovmorgon ;)
Ååååh så härligt med sovmorgon! Tror jag börjar 09.20 i dag. Hihi mycket härligt :P. Men gick upp för att äta frukost med älskling. NU ska jag väl städa typ på Luddes rum eftersom jag har invaderat det med mina saker (a). Sen blir de skolan. Gött, då blir det bara datakunskap, rytmik och ballett på schemat i dag :D.

2010-11-09
20:29:54

As nice ;D
Ligger nu i älsklings säng och väntar på att han ska komma hem från jobbet. As nice känsla man har efter att ha pluggat massa :P. Nu behövs de inte pluggas mer i dag! :D
Kvällen kommer bestå av att äta när Ludde kommer, sen blir de nog film/tv sen sova :)

2010-11-09
18:09:31

And I aaaaaaaaaaahhhhhhhhhaaaaaaaaaa xD
Hihihi kul klipp! klicka HÄR för att se det xD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-11-09
17:34:27

Proven kommer knäcka mig..
Hej! Nu är de någon dag sedan jag skrev. Usch är verkligen för trött för att tänk på vad jag har gjort de sista dagarna.. vet bara att jag varit med älskling typ hela tiden. Tittade även på repris av EMA i går. Det går varje dag denna vecka på repris om de var någon som missade det.
Nu väntar jag på att mamma ska komma med mina saker som jag speciellt behöver till dansen i morgon (är hos Ludde). Sen ska jag plugga! Både historia och engelska.. Fy vad tråkigt.. Har så jäkla mycket nu med prov och sånt att de kommer ta och döda mig! Hoppar över dancehallen i dag. Känner mig inte riktigt pigg för det i kväll. Har fortfarande ont under revbenen, sen i halsen och i huvudet :(.

2010-11-06
22:54:30

Jag kom ju nyss hit!
Är hos Madeliene nu. Hade en jätte mysig kväll i går, med massa härliga tjejer! Kvällen bestod av musik, dans, sanning-konka, framkalla andar med mera xD. Sov även hos Stina (som hade festen) och har sedan varit hemma hos mormor o ätit. Sen åkt till köpis och hittat maaaassaaa kläder som jag vill ha, sen klippt Maddes hår här i kväll:).
I morgon är det redan dags för hemfärd. Jätte tråkigt att åka här ifrån, men skönt på samma gång att komma hem och framför allt få träffa min älskling! Som jag saknar jätte mkt (a).
Puss

2010-11-05
12:59:34

Hål i nya strumpbyxorna -.-
Fan jag har redan tagit sönder mina nya strumpbyxor, och jag har haft på mig dem i 1,5 timmar?!! Inte okej -.- ..
Ska iväg nu till stan med Madde och där ska vi träffa Stina och åka till henne och fixa för i kväll!
Puss♥

2010-11-05
01:15:13

Är hos min söta kusin nu!! <3
Sitter eller.. ligger i Maddes säng o skriver lite på bloggen :P Har åkt ända till Gävle i dag! Gick faktiskt fort :). Jag och Marcus tittade på två och en halv film medan vi satt i bilen. Rec, Rec2 och så började vi titta på book of Eli. Bra filmer alla tre!:) förutom den fjärde för den såg vi inte! xD
Hela kvällen nu när jag kommit fram han jag och Madde myst massa och pratat om massa kul! I morgon blir det ännu en Halloowenfest! Hoppas den blir lyckad nu! Typ tredje gången gillt!
god natt♥

2010-11-05
01:08:06

vilken jävla tabbe!
Fy fan vad ovärt 8glas var i går! Har aldrig varit med om något liknande! :S
Jag moni o anna gjorde oss iordning och kom ner till 8glas när klockan var 21.15 (de skulle börja släppa in 21.00). Vi ställer oss vid Ludde och dem men kom sedqan på att de var kön för de som inte hade biljetter. Gick då till andra kön. Sjukt. Så jävla trångt, alla knuffades och jag ramlade till och med ner på marken. Ett tag var det så trångat att när jag fick sms så kunde jag inte ta upp handen o kolla vad som stod :S. Efter vi hade stått där i 1 timme så hade presonalen släppt in ca 300st, och de fanns plats för 750!
Stod och köade i TVÅ TIMMAR!!! Klockan 23.00 var vi ungefär inne. Och då var de redan jätte varmt där inne, pluas att jag hade fått jätte ont vid revbenen så de gjorde jätte ont när jqag andades så jag kunde typ inte göra något :(. Så jag gick redan vid 23.55.. Hämtade mina saker hos moni sen gick hem till älskling. Som kom och mötte mig på vagen!♥

2010-11-03
13:05:45

Partyyyy!
I kväll är det Haloowenfest på 8glas! Är as taggad nu :P. Ska åka in till Monica med Anna sen för att fixa oss.
Just nu är jag hos mamma och ska äta sen leka frissör igen (a). Ska klippa Henrik i dag i stället, eftersom jag inte han de i går. Hihi stannade hos Anna typ halva natten xD. Sen ska jag äen färga mammas hår har jag bestämmt ;D. Hon är så rädd för att färga håret på något annat sätt än vad hon brukar o nu jävlar (6)
Puss

2010-11-02
21:34:35

Anna!! <3
Sitter här hos Anna nu och snackar om vad hon har köpt på ullared i dag. Har precis färgat hennes hår :). Skulle bli mörkbrunt men blev svart xD Men fint fint :D
Ska väl hem om ett tag (om ganska länge tycker jag eftersom det var så länge sen jag o Anna träffades).
Ja nu ska jag inte vara mer osocial med anna.
puss

2010-11-02
18:07:04

Jag är trött
ååh ja jag skulle nog kunna somna när som helst. Efter lite omständigheter i morse typ att få gå i en timme o åkt bil så kom jag till workshopen. De var jätte kul! Vi skulle dansa lite mer sexig dans i dag, men jag tyckte de inte var så jätte mkt sexigare än vad de var i går.
Iaf, ska nog över till Anna och färga hennes hår, sedan hem till mamma och klippa Henrik :)

2010-11-01
11:24:18

Halloowen! :D
Jag har faktiskt jobbat sen 07.00 i dag! :D jag är duktig (a). Nu väntar jag på att pappa ska komma och hämta mig, så ska han skjutsa mig till stan där jag ska på Workshop :). Ska bli kul, direkt efter blir det fixa sig för ska på typ Hallowenfest hos en kompis! Kul kul!
puss

2010-11-01
11:19:17

Är det änns lagligt?!
Hallå bloggen! Asså shit säger jag bara, jag är så fullbokad så att jag hinner inte änns starta datorn och lägga in ett inlägg :S. De är skamligt!
I helgen har jag haft det mycket trevligt. Fotningen gick bra, och på prinsessfestan hos Mathilda var hur gullig som helst!
I lördags firade vi Ludvigs farmor. Var ute och Bowlade sen åt vi på restaurang. Hihi blev bjuden (A). Sen Direkt efter så skulle jag på en sak i Norrahammar hade jag bestämt. De var nämligen Sveriges främsta  och piercare som var där. Men vi kom dit 25 min innan allt stängde :( Aaaaldeles för sent :'( Men jag hann fan se det som jag kommer få mardrömmar av i resten av mitt liv! De var så jävla otäckt så jag har inte ord! De var nämligen en tjej som hade stora ringar i ryggen och hängde i kedjor i en ställning :S Och de bara rann blod ner för hennes rygg. Jag tappade seriöst hakan när jag kom in dit. Trodde jag var med i en skräckfilm.. Är det änns lagligt? (Film kommer!)
Aja efter de så gick vi hem till Marcus :) Träffade massa kul folk.
I går Va de bara en slapp dag med pappa, Ely och Lucas.