ericakarlberg

2010-10-29
10:28:16

Fotostudion!
Sitter nu i fotostudion :). Har nyss blivit fotad med mjukiskläder. Har nu på mig "emo" kläder :P. Har ändrats lite till med foto idén. Eller rätare sagt har vi lag till två stilar, alltså mjukis, inget smink, allmänt slapp Och sen har vi lagt till den "vanliga" bilden. Där jag kommer va ganska naturlig, lixom inte för mkt smink, mer vanliga kläder.
Ska fota nu, PUSS♥
p.s om de är någon i min klass nu som läser så får ni inte glömma att jag är "sjuk"!

2010-10-28
15:34:23

Bild på min fina blomma!

2010-10-28
15:18:57

Gnosjö nästa!
Jahopp, då ska jag åka till gnosjö då om ca en timme :). Ska bli trevligt! Bara för att mitt lov har börjat i dag (a)
I kväll blir det att titta på när Linnea pluggar psykologi och titta på när hon tränar.
Ändrade planer inför fotograferingen i morgon!
Skulle vara så att man skulle bli fotad utan smink, och sedan med smink. Så skulle de gå ut bland folk och visa bilderna och fråga hur de tycker de ska vara egentligen och vilket de tycker är finast. Hur mkt reklam/smink mm påverkar oss. (OM JAG HAR FATTAT RÄTT VAR DE SÅ)
Men nu blev det som så att Linneas kompis hoppade av :S. Så Linnea kom på en ny idé, så nu ska jag leka emo på vissa kort ochjätte flickig på andra ;)
Puss♥

2010-10-27
18:50:24

Slänger upp en fin bild på mitt och älsklings mästerverk!

2010-10-27
18:37:00

Leta prinsesskläder! :O
Åååh är hungrig, har inte ätit sen vi var i skolan.
Har tyvärr inte pluggat så mkt spanska i dag som jag hade tänkt.. Tänkte vara jätte duktig, men så blir det när man har en liten lillebror som är sötast i världen och vill leka hela tiden.. Har suttit och krypt på golvet nästan hela tiden :S Och provet är i morgon! :O PANIK . Men ska göra övningar nu på fronter som vår lärare har lagt ut. (Hihi kan fortfarande inte min lärarinnas nämn xD)
Ska sen åka hem till mamma och leta reda på prinsesskläder! Ska jue på Prinsessfest hos Mathilda på fredag! xD
Mhh, önska mig lycka till i morgon! DE skulle jag behöva.

2010-10-26
22:13:54

Förhandsvisning!
Har glömt att skriva att jag var på bio i går. Förhandsvisningen på "Du kommer möta en lång mörk främling" . Inte jätte bra dock. Kändes som de var lite pensionvarning på den! xD Handlar typ om fyra personer och deras olika synvinklar på händelserna i filmen. Allt från separationer, kärlek och jobb till olyckor och jage var ingen film jag hade betalat för att se. Men de var mysigt att gå med mamma :)

2010-10-26
13:01:36

Fattar inte orden läraren säger
Haha är helt okoncentrerad, fattar inte ett ord av vad ann säger..
Har svenska lektion just nu. Ska fortsätta jobbet med antiken.
Usch har kommit på att jag ska ha en extra lektion. Så går extra länge :( SEn får jag träffa min älskling :). SEn blir det dancehall i kväll :D härligt! Men måste oxå plugga till spanskaprovet som är på torsdag :'(

2010-10-25
13:34:44

Skola och jag försover mig, igen...
Sitter på engelskan nu. Vi jobbar med grammatik, och jag suger verkligen på de! Sen tycker jag att han inte förklarar tillräckligt bra..
Är jätte glad över att jag missar idrotten idag! Vi ska ha konditionsträning och jag ska till tandregleringen! xD
Ja och i morse så ringde klockan, Trodde att Ludde satte klockan på snoze då men han råkade visst stänga av den ist, så vaknade 20 min innan skolan började. Upps!


2010-10-23
00:17:50

Underbar kväll!
Åååh, sitter nu med min mysiga pojkvän. Har nyss kommit hem från så kallade klassfesten :D. Hade så underbart kul i kväll! Vi gjorde massa olika charadlekar och jag vet inte hur länge vi bara satt och pratade om allt möjligt! Som sex, kondomer, föräldrar, pinsamheter, maskar, spindlar, massa olika djur, olyckor mm! En riktigt härlig kväll som vi måste göra om!
Nu ska jag och älskling lägga oss och titta på Mirrors 2. Egentligen borde vi sova för att de kommer bli fullt hus här i morgon, massa människor som ska fira Ludvig :) men iaf
♥ God natt ♥

2010-10-22
15:39:29

Kaxholmen!
Är hemma hos Ludvig nu :). Ska hoppa in i duschen, sen ska jag göra mig i ordning för klassfesten som är i kväll då.
Måste skynda nu så mitt hår hinner torka! :O
puss

I'm looking at an angel
And believe me when I say
She got that whole place glowing

2010-10-22
08:38:30

Är i skolan fast jag har sovmorgon! -.-
Asså fan.. Jag hade glömt bort att jag hade sovmorgon i dag på morgonen! Kunde ingen säga till mig? :( . Är iaf nu i danssalen och är med och dansar lite med Tove, Sofie och Oliver. Lär mig deras dans ^^.
Har ont i huvudet :( Inte kul! I kväll ska vi hem till Oliver M (i klassen) och ska väl ha klassfest/filmkväll. Ska bli mysit. Men ska hem till älskling på kvällen :)♥

2010-10-21
21:17:01

För det är ingen vanlig dag, för de är älsklings födelsedag!! :D




ÅÅååh i dag blev min älskling en stor pojke! 18 år! Hihih Han fick massa fina saker :) Typ ett halsband, två tröjer, en skjorta, necesär (stavning?), sjal, kalsonger, en plattång och en toastermaskin!! Hihi, sen av mig fick han en klocka och ett halsband. Passade honom jätte bra!! :D Han blev faktiskt jjätte glad över de :D.

Hade lite mysigt innan och gick och fikade.
Sen har vi flyttat möbler från hans mamma till hans pappa. Eftersom de ska bli kalas här på lördag :). Sen på kvällen ska han och massa kompisar ut på krogen, och jag får inte följa med :'(

Nu har vi ätit lite och ska lägga oss. Skönt att få lägga sig tidigt för en gångs skull!
Puss!♥


2010-10-20
21:03:59

Jag är nog elkvinnan! :S
Hejsan! I dag har det inte hänt så mkt. Haft typ dataprov, gick inte så bra tror jag :(. ääh, sen efter skolan så sprang jag runt i mina danskläder (eftersom jag inte han byta om efter dansen) på stan.
Åkte sedan hem för att baka kärleksmums till min älskling som fyller 18 i morgon! Men när jag precis började blanda ihop allt så gick typ strömmen, och de blixtrade till i ugnen :S. Jätte läskigt! Mamma och marcus gick då ut och bytte propp, och så började det fungera igen. Så jag tänkte att det var kanske bara det. Så jag satte på ugnen igen och blandade färdigt. När jag skulle lägga in smeten i ugnen så krånglade lampan på den men jag sket i det. Sen så sa mamma typ de är fel på ugenen! Den lyser! Den lös typ jätte kostigt verkligen. Men de var bara 5 min kvar då så vi hoppades att den inte skulle gå sönder. Sen så sitter jag o mamma och kolla till ugnen, då vi ser att den brinner :S. Så fick stänga av den. Kom ut massa rök från den och nu luktar det bränt i hela lägenheten.
Lyckat! Först plattången och alla rum släcks både hos mamma o pappa o nu det här!

Plus så dampar min dator! -.-

2010-10-18
14:19:45

vikingar på historian!
Är på historalektion och vi får säga alla saker vi kommer på om vikingar =) lite smått kul, ist för att ha lååånga trååååååååååkiga genomgångar ^^. Men fuck, nu ska vi läsa med -.- ...
Aja efter skolan i dag ska älskling förlja med mig hem! Jag är jätte glad över detta eftersom jag inte har sett honom sen i fredags.
Lycka! Puss♥

2010-10-17
19:28:23

Jag vill ha!



De här Onepieces vill hag ha!!!!


2010-10-17
17:57:29

50års symaskin gillas ;)
Sitter nu på mitt rum och målar steck på luddes Lacost tröja (A) Hihi ska nämnligen sy in den för den var lite för bred för honom :). Får hoppas på att min symaskin gör som jag vill den här gången xD. Förra gången tror jag fan att den brann upp! xD När jag inte ens rörde den lixom.
Så jävla skönt, har gjort färdigt spanskan oxå! :D åååh vad härligt!!! Betyder, INGA MER LÄXOR! Än vad jag vet ^^

Såhär ser den typ ut dåe xD


2010-10-17
12:03:48

Bandy med lillebror
God morgon alla läsare!  :)
Sitter här på min säg och fryser av mig fötterna :O. Måste ta på mig strumpor :P.
Jag ska väl snart bege mig ut och spela lite bandy med Lucas. Ska bli kul xD Han fick nämnligen sin första klubba i går, och han skjuter som en galning här hemma. Måste även göra spanska uppsatsen -.- "fy fan på de!"

Har fixat lite nytt till min blogg nu oxå som ni kan se! Headen är gjorde av Linnea. Taaaack nea!!
Klipcka HÄR för att komma till hennes blogg :)'

Puss

2010-10-16
22:41:32

Bild från i fredags med neah


Vill bara säga att jag saknar min älskling sjukt mkt!!!!!!!!! ♥♥♥

2010-10-16
20:47:50

Guld!! är fint =)
God kväll allihopa! Har precis ätit en god plankstek, och tittat på Hv71 som spelar just nu. I dag har jag varit i stan. Eller innan jag kom in dit så satt jag Marcus Ely och Lucas och väntade på att pappa skulle få en kund.. Tog jätte lång tid :O Så han inte in till en butik som jag skulle in i! Men jag och Marcus var först i stan, typ en timme. Vi hittad på en snygg keps till honom inne på Bobbys! Och jag hittade en jätte mysig mössa och ett par vantar jag vill ha! Men köpte inget :P. Efter att gått in i några affärer så tog vi bussen till A6 :). Där köpte jag en mössa till Marcus. Är nämnligen skyldig honom pengar. Det är inte kul!
Jag hittade även på lite saker, men jag köpte bara ett par örhängen och ett armband. I guld färg :D.


Köpta på BikBok . 49kr/st men de är jue så bra med 2 för 1!!! :D

2010-10-16
10:48:48

Hopp, redan?
Vaknade nyss. Började med att gå in lite på fb och såg att många skriver att det är snö ute. Jag ba: Va skämtar de eller? :S Så jag ställer mig upp och tittar ut. Och vad finns det där? Jo, SNÖÖÖÖÖ!!!!!? Lixom, redan? I oktober? Sjukt är det :P

2010-10-16
00:22:00

fredagen var en bra dag <3
Ja nu är det så att klockan har slagit över tolv, de menas med att de är lördag.
I går kännde jag att det var en bra dag för en gångs skull. Kände att jag kunde hålla min gladhet nästen hela dagen :). Efter skolan så bestämde jag Sara och Elina att jag och Sara skulle gå på workshopen. En gratis workshop ska man jue inte missa! Var bara de att klockan var 14.30 och workshopen började 17.00. Men jag och Sara stack iväg för att först säga hejdå till min älskling som åkte till Västervik, sen gick vi och köpte godis och satte oss på Brunnen och tittade på tv o åt. Sen dansade vi. Missade efter lektionen mitt tåg, fick vänta då från 18.30 till 20.25. Men snälla Sara stannade kvar med mig och bjöd mig även på en Subway macka!♥
Jäääätte snällt av henne :). Satt där ett tag innan vi gick till resecentrum.
Nu ligger jag i sängen och är jätte trött, men vill inte sova. Lyssnar på en så fin låt som jag inte kan sluta tycka om!
Nerina pallot-Sophia Där är låten.

2010-10-15
22:28:40

Enough for now
It´s Enough for now, I don´t want to cry anymore.
I have done that fore a while, and I don´t like to complain
Life isn´t always easy, and you have to make it
You have to.. I have to..
I´m sorry for everything. But I feel that I´m invisible
Invisible, and sometimes i feel i´m blocking everyone.
Now I will try to start over, a new beginning

2010-10-15
09:37:35

Ursäkta!
Ursäkta att jag inte har laggt in något nytt, men jag har inte haft till eller ork. Men det ska bli ändring på de!
Nu sitter jag iaf på Historialektion -.- . Fyyyy faaaaaaan va tråkigt det är!... Sitter ändå och bara spelar och tittar på datan och lär mig ingenting.

2010-10-12
19:03:07

Dancehall utan Matilda! :O :(
Sitter nu hos älskling. VÄntar på att jag tiden ska gå så jag kan åka till dansträningen. Tyvärr har Matilda i gruppen blivit sjuk :/ Syyynd! För hon är en jätte go tjej :D Vi har massa gemensamt och allt! :D. Haha jag känner verklige mig som en uteliggare med de här kläderna jag har nu! Gråa mysbyxor, stort vitt linne, stor tröja och en lila mössa, de gillas! noot.. Jaja nu måste jag titta på busstider :)
Puss

2010-10-12
12:03:12

tisdag
Nu är det tisdag. Har hunnit med att ha två danslektioner, klassråd och lunch. Nu ska jag ha svenska, en bokredovisning. Lite smått nervös nu :S. Efter skolan så ska jag nog träffa älskling en stund innan han börjar att jobba, sen har jag inte en aning om vad jag ska göra fram till min dans♥


2010-10-11
21:02:47

Skype
Va hos tandläkaren i morse oxå! Gjorde så jag missade första lektionen (H). Vanlig kontroll typ, förra gången jag var där hade jag min räls så då blev de lite svårt för dem att ta röntgenbilder och sådär. Frågade även om min gula fläck på tanden. Jag ska få bleka alla mina tänder! :D Gratiiiis! Nananananana :P. Plus så har jag fått blekning av min mormor. As dyrt tyckte jag det var :O Typ 200kr tuben och jag fick 4 st av mormor :)
Aja nu ska jag prata med älsklingen på skype :D hahah jag lever verkligen in i min blondhet när jag är inne på skype. Fattar ingenting typ, så i går när jag pratade med några så fattade jag inte hur jag skulle lägga på xD
Aja god natt ♥

2010-10-11
19:56:03

Shorts nu är inte ok!
Usch fick stå ute nyss för att vänta på att pappa skulle hämta mig. Hade nämnligen först haft idrott i skolan som sista lektion, sen efter hängde jag med Elina och två andra tjejer till Brunnen och dansade lite. Klockan 18.13 gick jag där ifrån bort mot tåget. Bara det var kallt! Sen att stå ute i 10 min en kvart.. Brrr.
Aja nu har jag ätit massa, var så sjukt hungrig ^^ nu ska det bli en dusch, sen måla nagnarna :)
Puss

2010-10-11
07:28:52

Tandläkaren
God morgon! Ska till tandläkaren nu på morgonen. Hade fan glömt bort att jag skulle dit vid 07.40, jag trodde det var 06.40 så jag gick upp en timme för tidigt :O alltså min vanliga tid 05.40 ... Suck.. Men ja jag han iaf sminka mig i dag, och platta håret :D.
Nu ska jag ner och möta mamma som ska skjutsa mig till tandiis.
Puss

2010-10-10
20:05:15

kalender


De här var första kaländerveckan jag har gjort xD Och skratta inte åt den! Den blev fin (a'



2010-10-10
19:41:42

Godis en söndag!
Mmh sitter i min säg nu och käkar godis :). I dag har de varit en ganska chill dag! Vaknade upp vid tio i tio hos älskling. Jag och Josse som oxå sov där (EFTERSOM VI Missade första tåget till jönköping i går kväll så vi inte kunde komma hem till henne). Åkte sedan hem, la mig i sängen och läste min älskade bok, Hungerspelen på engelska :D Har även underdagen hunnit med att handla och lagat mat till pappa, Ely och Lucas som kom hem från Turkiet i dag, Duschat ocg börjat på min bok redovisning.
Ska nu fortsätta med svenskan.
Puss =)♥

2010-10-08
20:55:06

In my place!
Är nu hemma hos mig med Linnea. Innan var vi hos mamma och fotade en del, men var lite för mörkt :/ så det fortsätter i morgon.
Just nu väntar vi på att alla ska komma :). Och jag har redan hunnit med att vara klantig! -.- Tappade nämnligen nyss min plattång. En del på den blev lite lös så jag tryckte dit den igen och började platta igen. Den knäppte lite konstigt men tänkte att de kunde farfar få kolla upp sen, sen ba "PPPPOOOOOOFFFFFF"! Så gick all elektricitet ut ur mitt rum. Tre lampor slocknade och min plattång. Även lamporna på Marcus och pappas rum! Fuck....

2010-10-07
15:48:30

Spring spring spring!
Är nu hemma hos mamma efter en kort skoldag med dansprov och spanska, och efter att ha städat hemma hos pappa. Kommer ju folk till mig i morgon :D. Ska upp och packa för jag ska sova hos älskling i natt. Mysigt =). Men när jag kommer dit så ska vi ut och springa :O och de kommer bli jobbigt! Har fan inte sprungit på hur jävla länge som helst! :S

2010-10-07
06:20:23

god morgon
Jag är kostig. Jag ställde min klocka 05.25. Och jag fattar inte hur men precis 2 min före alarmet sätts på så vaknar jag , helt wierd! :O Men låg ändå kvar till 06.00 (A) ska ner och äta lite nu innan jag går till bussen/tåget?

2010-10-06
20:42:03

åååååh vad jag är glaaaad! :D
Har hittat alla mina buss/tågkort! Dom har varit borta sen i torsdags! Har fan haft panik :O jääätte jobbigt. Korten är typ värda 1000 kr, det är fritidskort, skolkort och praktikkort. Allt bara försvann , men nu har jag hittat dem i min tjöjficka xD

Lycka på det!♥

2010-10-06
17:58:06

Kaaaaaallt.
Sitter hos Henrik nu, mammas kille. Har precis ätit en god subway macka och pratar med Linnea som kommer till mig på fredag♥
Ganska skön dag i skolan i dag iaf :). Första spanska lektionen som jag fattade någonting på av grammatiken (a) sen hade vi två lektioner till innan lunch sen slutade vi! Eftersom att en del i klassen hade utvecklingssamtal. Samma sak i morgon men de märks inte för min del eftersom jag slutar 10.45 varje torsdag. Träffade älskling en stund efter skolan innan jag hade utveck... Köpte Hungerspelen på engelska! En as bra bok! REKOMMENDERAS! plus en rosa penna och en pärm.

aaaaaa egentligen borde jag plugga nu men är så trött så jag kommer somna om jag börjar läsa den där berättelsen igen.

2010-10-05
22:59:59

10 månader, och jag är mest lycklig!
I dag har jag 10 underbara månader med min älskling! Känns underbart! Efter skolan i dag så träffade jag älskling, Alex och David på café Claras. Ett riktigt mysigt ställe! :). Väntade där, typ en evighet (kändes det som!) på att Millie, Lizzy skulle komma. När de väl kom var även Marcus med millies bf . Sen kom även Fidde. Mycket trevligt hade vi. Efter ett tag, (ett låååångt tag xD) så åkte vi upp till a6. Där köpte jag ett par as gulliga trosor på rea, och ett par shorts och en boddy :'D. Happynes ♥ Sen åkte alla hem och jag till dansen. Kul som vanligt! Är alltid så glad när jag är där, även fast jag inte fattar hur man gör vissa saker. Men iaf. Efter sen så åkte jag hem till Ludde. Nu ska vi lägga oss för jag är såå trött!
Puss

Passar även på att lägga in en bild på älskling. Kortet är taget på Vätterstranden

av antingen mig eller Linnes Hernberg♥ (som kommer på frdag till mig!)



2010-10-05
13:09:26

Svenskaaa
Hej på er! nu har jag, Sara snott Ericas blogg medans vi har svenska :)
Om ni vill veta vad vi gör så har vi just tittat på tecknat!!!!! Det gillas :P Och nu ska vi skriva frågor och svar om Antiken.
Hejsvejs!! :)

2010-10-04
19:33:10

Bjuder även på en bild på mig på tåget i dag! xD (oj många på!)


2010-10-04
19:31:00

Bullar på hög nivå
Har precis varit och köpt ingredienser till kanelbullar!♥ Eftersom att mina bullar som jag bakade för typ... 4 veckorsen(?) är slut för länge sen så är det ett måste nu på kanelbullensdag :D Fick faktiskt beröm av några kockar att de var supergoda :O ena kom från kaknestornet i stockholm och den andra jobbade på någon restaurang i stockholm! Hihi :D as kul att höra (a'

2010-10-04
13:23:15

På engelska lektionen
sitter man vid datorn! hihi . DEt är jue kanelbullensdag! Muuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmsss! :D ääälskar kanelbullar! Ska gå och köpa en efter lektionen :D
puss på de♥

2010-10-04
09:57:38

Sitter med svenskan
och skriver om gudar typ :P. Skulle gjort det här i helgen hade jag tänkt. Men så blev det inte eftersom jag tog med fel bok hem -.-.
Denna helgen va mkt bra :)! Filmkvällen blev lyckad, med mycket skratt och prat. I lördags så firade Jag , Ludvig, Marcus och mamma Henrik :). Jag och ludde bakade värsta stora goda tårtan :D (kommer på bild sen). I går fortsatte vi fira Henke. Vi åkte och bowlade! Ludde vann såklart! Han vinner på allt han spelar! :O Fuuusk!
Funderar på att gå till Friskis&Svettis i dag och köra något kul pass :) Får se. Måste skriva nu. peeacccceeeeeee♥

2010-10-01
18:15:22

Filmkväll hos min älskling!
Har precis plattat färdigt mitt hår efter att ha kommit hem till Ludde efterskolan, och hackat grönsaker och dukat till taccosen som vi sak äta i kväll :). Jag har tjatat ganska mycket på Ludvig att vi självklart skulle kunna ha filmkväll här. Men det har aldrig blivit av, men nu ämtligen! :D Ska bli jätte mysigt!
Pappa fyller år i morgon, men han är elak och åker till Turkiet i morgon! :O Och i dag kom mamma hem från Bulgarien. Hmmm... ingen vill ta med mig utomlands!
Ajaaa nu har Robin kommit så ska vara mer social nu =).
Pussssssssss♥

Min nya skjorta som älskling köpte till mig! :D


Min nya skjorta som älskling köpte till mig i går! :D <3