ericakarlberg

2011-07-17
16:31:01

Paaaaants
Hellu! I fredags tog älsklig Ludvig KÖÖÖÖRKOOORT!! Så duktig är han! Sen var det filmkväll hos Clara! Mysigt. När vi vaknade sedan på lördagen åkte vi till Max och åt ^^. Sen skjutsade älskling mig till A6 där mamma och mormor väntade på mig! Hihi jag köpte mig ett par svarta jeans!! :D Jag har inte ett par jeans innan för jag har alltid tyckt att de inte passar på mig och jag ser bara tjock ut, men den här gången slog jag till :D 300 kr ;D. Köpte även en tröja på 50% och ett par likadana skor som jag hade innan fast svarta för 99 ^^. Illlllgöttt :D

Och i dag fyller min lillebror Marcus 15år! Ett stort grattis till honom :)

2011-07-14
12:35:24

Böcker
Har inget att göra. Så jag tänkte passa på att ge er lite boktips! Jag läser lite sådär ibland när jag hittar bra böcker :)

Min favoritbok är Hungerspelen, det är en jätte spännande och även romatisk. Huvudkaraktären i boken är Katniss Everdeen, hon är en modig tonåring som tar han om sin syster och sin mamma efter hennes fars död. Men varje år vankas hungerspelen som går ut på att döda eller bli dödad. Två stycken ungdommar mellan 12-18, en kille och en tjej, från varje distrikt ska vara med och det är bara möjlig att en av dem KANSKE kommer tillbaka.
Det finns tre böcker, så börja läs! Jag lova att du inte kan sluta om du börjar.
Författare: Suzanne Collins



Jag gillar även Katarina von Bredows böcker. Det är kärleksböcker med stora känslor och förbjuden kärlek som skildras.


 

(Det här är några av dem.)

 

 

En annan bok som jag läser just nu som är lite kul är Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. På sin födelsedag kommer Allan Karlsson på att han inte vill dö på äldreboendet som han lever på just nu och bestämmer sig då för att rymma. Undertiden när man läser om allt konstigt och roliga saker får man reda på Allans bakgrund som är lite anorlunda ;)



Och så självklart älskar jag Twilight. Alla borde läsa dem cokså! xD Böckerna är bättre än filmerna, som det brukar vara :).

I Taket lyser stjärnorna är fruktansvärt bra.

Nu kommer jag tyvärr inte på fler... Så nu får ni rekomendera böcker till mig!

 


2011-07-13
11:20:27

Dansssssssss
Sitter framför datorn och kollar på dancehall koregrafier, åh det ser ju så jävla kul ut! Saknar det jätte mkt :(. Skulle va as kul att börja på det nu igen till hösten, men det är så dyrt och så vill jag ta jazz lektioner också.. pluuus alla andra danser jag också vill gå på..
Saknar dansen i huvudtaget! Jag dansar aldrig själv hemma heller, känner mig konstig om jag gör det^^. Men borde nog göra det, för att få upp konditionen till skolan startar igen! :S

2011-07-11
18:37:32

Hemma i Sverige
Japp, nu är jag hemma efter en härlig vecka i Bulgaria!♥
Vi har haft det jätte bra där nere, med mycket shopping, bad&sol och massvis med god mat!
Första dagen där nere blev jag lite orolig över vädret :S. Det var bara massor av moln överallt och fanns inte en skymt av solen... Men dager därpå kom solen fram :). Vi fick ytterligen en molnig och dessutom regnig dag men sen var det fint väder resten av veckan :).

Har ätit feta ost, provat på att åka fallskärm bakom båt, ätit maaaassor av feta ost, varit på en clubb, köpt skor, klänning tröja m.m., ätit feta ost, tittat på när andra har bränt sig och tävlat i att hoppa hopprep (fick medalj ;) ) åkt massor av vattenrutschbana och ätit lite till feta ost.

Har tyvärr inte blivit så brun som jag har velat -.- men det är iaf en förbättring!